- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θα τα δώσει όλα, για να φέρει τη σειρά «στα ίσια» (19:30)

Όλοι στο «κυανόλευκο» βολεϊκό στρατόπεδο επιμένουν ότι τα δεδομένα της δεύτερης αναμέτρησης με τον «δικέφαλο» θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με εκείνα της αποκαρδιωτικής εικόνας, την οποία εμφάνισαν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των play offs, στο Κλειστό της Πυλαίας.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, στην «καυτή» Μίκρα, ο Ηρακλής θα κάνει τα πάντα ώστε να φτάσει πρώτος στην κατάκτηση τριών σετ και να ισοφαρίσει στις νίκες, δίνοντας στη σειρά… προέκταση τρίτης αναμέτρησης.

Ο κεντρικός των «κυανολεύκων», Αλέξανδρος Χήρας, σημείωσε για τη σημερινή τοπική κόντρα:

«Περάσαμε δύσκολα στον πρώτο αγώνα γιατί κάπου χαθήκαμε στο μεγάλο γήπεδο. Ο αντίπαλος μας πίεσε, δεν έκανε λάθη και εμείς δεν μπήκαμε στον αγώνα. Πιστεύω όμως πως στην έδρα μας θα έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε. Δεν θα περάσουν εύκολο βράδυ στη Μίκρα και όλοι μας αισθανόμαστε την δύναμη αλλά και την ανάγκη να βγάλουμε χαρακτήρα σε έναν μεγάλο αγώνα. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στο πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για αυτό».

Ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Μίκρας, θα αρχίσει στις 19:30 και θα καλυφθεί με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.