Δεν σκόραρε, όσο ήταν “φρέσκος” και έχασε δύο βαθμούς

Ο Ηρακλής άφησε αναξιοποίητες τις εξαιρετικές στιγμές του στο πρώτο μέρος και έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όταν είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα για τη νίκη, ο Ηρακλής, δεν βρήκε τις κατάλληλες απαντήσεις χάνοντας ευκαιρίες  και επιδεικνύοντας ποδοσφαιρική αφέλεια, με συνέπεια να μείνει στο 0-0 κόντρα στον Κισσαμικό.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν άριστα την ταχύτητα κυρίως του Ρόβα, αλλά και του Μπορίκο και με “μαεστρικό” παιχνίδι, από τον Περόνε, που έβγαζε διαρκώς σε θέση βολής τους συμπαίκτες του, δημιούργησαν, αλλά “σπατάλησαν” φάσεις για γκολ.

Η κορυφαία στιγμή δεν ήταν άλλη από εκείνη στο 35΄ όταν ο Ρόβας – σε μια από τις φορές, που κατόρθωσε να φύγει “φάτσα” με την εστία – απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο Σισέ έσωσε πάνω στη γραμμή την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια ένταση από πλευράς Ημίθεου, καθώς εμφανίστηκε “κομμένος” και προδομένος από τις δυνάμεις του, με παίκτες – κλειδιά να μένουν από ανάσες, όπως ο Ρόβας, ο οποίος αντικαταστάθηκε και ο Περόνε, που δεν είχε σε καμία περίπτωση τη φρεσκάδα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κισσαμικός εκμεταλλεύτηκε τα νέα δεδομένα, φάνηκε να κερδίζει τον χώρο του κέντρου και να οδηγεί το ματς εκ του ασφαλούς στη “λευκή” ισοπαλία, με τον Ηρακλή να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς…

Οι στιγμές του αγώνα

19΄ Ο Ρόβας φεύγει μόνος προς την αντίπαλη περιοχή, λίγο πριν την τελική ενέργεια μπερδεύεται, επιχειρώντας να δώσει στον επερχόμενο Μπορίκο και χάνει σημαντική ευκαιρία.

21΄ Και πάλι ο Ρόβας σε καλή περίπτωση αιφνιδιασμού, δεν βγάζει την «μπαλιά – τρύπα» για τον Περόνε, επιλέγοντας και πάλι τη λάθος ενέργεια, «σπαταλώντας» την ευκαιρία.

26΄ «Σουτ – βολίδα» του Παναγιωτούδη έξω από την περιοχή η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

29΄ Ο Ρόβας, σε εξαιρετική θέση, επιχειρεί δυνατό σουτ και επεμβαίνει ο Λαζαρίδης.

32΄ Σέντρα του Αρναρέλλη, κακή κεφαλιά του Κάσσου μέσα από την περιοχή, άουτ.

35΄ Ο Ρόβας φεύγει μόνος, μετά από εκπληκτική πάσα του Περόνε, ο Τεγούσης επιχειρεί να τον κρατήσει, αλλά δεν μπορεί, ο Ρόβας αποφεύγει τον Λαζαρίδη, από πλάγια στέλνει τη μπάλα προς την κενή εστία, αλλά ο Σισέ προλαβαίνει και σώζει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

39΄ Σέντρα Κουτρομάνου, κεφαλιά Περόνε, άουτ.

43΄ Σέντρα Ρόβα, «κεφαλιά – ψαράκι» του Κλέιτον από κοντά, άουτ.

45΄ Ο Σάλιακας, μόνος κοντά στη μικρή περιοχή, επιχειρεί προβολή, όμως αστοχεί.

60΄ Ο Κλέιτον εκτελεί φάουλ, ο Ρόβας πιάνει την κεφαλιά, δεν προλαβαίνει τη μπάλα ο ελεύθερος Μπορίκο.

62΄ Χαμηλή σέντρα Μπορίκο, προβολή Κλέιτον, μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.

65΄ Κόρνερ από τον Παπαχρήστο, πλασέ στο δεύτερο δοκάρι από τον Ζιούλη, λίγο άουτ.

90΄ Συρτή σέντρα του Μπορίκο, κοντινή προβολή Κλέιτον, άουτ.

Οι συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κουκόλης (76΄ Στάμου), Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Κωστούλας (71΄ Καθάριος), Ρόβας (61΄ Μπορίκο), Περόνε, Κλέιτον, Μπορίκο.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σάλιακας (57΄ Τόλι), Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (66΄ Βρεττός), Αρναρέλλης (78΄ Χαλκιαδάκης), Κάσσος.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top