Παιχνίδι με τα γκολ σε Νησί και Γερμανία!

Στη σέντρα και πάλι την Παρασκευή τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι επιλογές μας ασφαλώς είναι περισσότερες από ότι μεσοβδόμαδα. Πάμε με δύο επιλογές στα γκολ από Αγγλία και Γερμανία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ

 

Πήρε πολύ σημαντική νίκη η Σαουθάμπτον στην έδρα της Μπράιτον με σκορ 1-0. Δεύτερη διαδοχική νίκη αυτή για τους «Άγιους» που έχουν ξεφύγει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, διαφορά η οποία τους δίνει αέρα στην τελική ευθεία της σεζόν. Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ πήγε να τα κάνει μούσκεμα κόντρα στην Τότεναμ, με αυτογκόλ στο 90′ ωστόσο επιβλήθηκε με σκορ 2-1. Έχει βαρύ πρόγραμμα μέχρι τα μέσα Απρίλη και η νίκη απόψε είναι αυτοσκοπός. Δεδομένης και της καλής φόρμας των γηπεδούχων, θεωρούμε πως θα δούμε ανοιχτό ματς με γκολ. Πάμε με το over 2.5.

 

Μάιντζ – Φράιμπουργκ

 

Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα πάει η Μάιντζ, η οποία στη Βρέμη γνώρισε την 7η ήττα της στα οκτώ πρόσφατα παιχνίδια της, με σκορ 3-1 από τη Βέρντερ. Κάκιστη αμυντικά και τα 23 γκολ που έχει δεχθεί στο δεύτερο γύρο, μαρτυρούν τον λόγο της αγωνιστικής της καθίζησης. Αντίθετα, η Φράιμπουργκ έβγαλε ψυχή στο εντός με τη Μπάγερν και την κράτησε για δεύτερη φορά φέτος στην ισοπαλία, 1-1. Είχε πολύ μαχητικό πρόσωπο και επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει ηττηθεί σε μόλις ένα από τα οκτώ πρόσφατα παιχνίδια της. Θεωρούμε πως είναι ικανή να βρει το γκολ απόψε και θα πάμε με το αμφίσκορο, αφού μακριά από την έδρα της παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες.

 

Διάβασε περισσότερα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top