Η επιβεβλημένη μάχη του Περόνε με τον… “εθισμό” στις κάρτες…

Ο Τροΐζι θέλει τον γκολτζή της ομάδας και στους πέντε “τελικούς” και κάνει τα πάντα για αυτό…

Ο Εμανουέλ Περόνε επέστρεψε και μαζί του επέστρεψε η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα, που προσδίδει εκείνος στην επιθετική γραμμή του Ηρακλή.

Παράλληλα, όμως, ο Αργεντινός στράικερ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ακολουθούμενος… πιστά από το γνωστό «θέμα», που αντιμετωπίζει με τις κίτρινες κάρτες, τις οποίες δέχεται πολύ συχνά και, μάλιστα, εξαιρετικά συχνά αναλογικά με τη θέση, στην οποία αγωνίζεται.

Ο 35χρονος άσσος είχε εκτίσει κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του την ποινή των δύο αγωνιστικών, που του είχε επιβληθεί για τη συμπλήρωση επτά καρτών, όμως στον αγώνα της Καλαμαριάς, την περασμένη Κυριακή, δέχθηκε ακόμη μία κίτρινη, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των οκτώ…

Κι επειδή ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν θέλει ούτε καν να διανοηθεί ότι ο «άνθρωπος – γκολ» του φετινού Ημίθεου θα απουσιάσει από τον σχεδιασμό του σε δύο από τους πέντε «τελικούς», που έχει μπροστά της η ομάδα και μέσω των οποίων θα επιχειρήσει να διασφαλίσει τη θέση της στην κατηγορία, έχει ήδη σπεύσει να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ουσιαστικά, ο Βραζιλιάνος κόουτς, εφαρμόζει… «ασκήσεις ηρεμίας», στον Περόνε, ο οποίος – συνήθως – δέχεται τις κάρτες λόγω μη ελέγχου των νεύρων του πάνω στο παιχνίδι και λόγω διαμαρτυριών προς τους διαιτητές.

Ο Τροΐζι του ζητεί να είναι απολύτως συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα και φοβερά προσεκτικός, ώστε να αποφύγει οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να επισείει ακόμη και υποψία κάρτας.

«Η ποδοσφαιρική εμπειρία σου είναι τόσο μεγάλη, που είμαι βέβαιος ότι μπορείς να διαχειριστείς το συγκεκριμένο πρόβλημα και να διασφαλίσεις την παρουσία σου στα παιχνίδια, που έχουμε να δώσουμε μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος», ήταν το μήνυμα του προπονητή προς τον παίκτη, με τον Περόνε να διαβεβαιώνει, από την πλευρά του, ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφύγει τις κάρτες από εδώ και πέρα..

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top