Ταλαιπωρία από το ταξίδι και απαράδεκτη απόφαση της Λίγκας!

Στις 5:30 (1/4) τα ξημερώματα επέστρεψε από τη Σύρο ο Ηρακλής, με την ΕΣΑΠ να αρνείται να μεταθέσει τον πρώτο αγώνα των play offs στην Πυλαία!

Βόλει, Ηρακλής

Μεγάλη ταλαιπωρία ανέμενε την αποστολή του Ηρακλή, αναφορικά με το ταξίδι της επιστροφής από τη Σύρο, καθώς οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη μόλις σήμερα (1/4) στις 5:30 τα ξημερώματα, καθώς υπήρχε απαγορευτικό απόπλου από το νησί.

Αυτό σημαίνει ότι η όλη παρουσία στο νησί και η μετακίνηση στοίχισε στην ομάδα 7.000 ευρώ (!), σε μία κρίσιμη περίοδο για τον τομέα των  λειτουργικών εξόδων και των λοιπών οικονομικών υποχρεώσεών της.

Η ΕΣΑΠ επιμένει για Τετάρτη στις 16:00!!!

Όπως ήταν εύλογο, μετά την ταλαιπωρία και την εξαιρετικά καθυστερημένη επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, ο Ημίθεος κατέθεσε αίτημα στη Volley League, προκειμένου να μετατεθεί για την Πέμπτη ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη πρώτος αγώνας των play offs στην Πυλαία.

Ωστόσο, η Λίγκα απέρριψε το δίκαιο «κυανόλευκο» αίτημα και όρισε την πρώτη αναμέτρηση στο Κλειστό της Πυλαίας για την Τετάρτη 3/4, στις 16:00!!!

Τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί στη Μίκρα το Σάββατο 6/4 και από την Τετάρτη 3/4 θα διατίθενται τα εισιτήρια της αναμέτρησης από το Κατσάνειο (10:00 – 22:00).

Θα κυκλοφορήσουν 800 εισιτήρια των 10 ευρώ (θα διατίθενται από το Κατσάνειο) και 200 των 5 ευρώ, τα οποία όμως θα διατίθενται αποκλειστικά από την Αυτόνομη Θύρα 10.

Να σημειωθεί ότι για τους αγώνες των play offs ΔΕΝ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top