Επέστρεψε και «καθάρισε» – «Διπλό» με… Μανώλη στην Καλαμαριά

Ο Περόνε δικαίωσε όλους όσοι τον θεωρούσαν τελευταία ελπίδα αποτελεσματικότητας για την ομάδα και με δικό του γκολ «χάρισε» το πολύτιμο «τρίποντο» στον Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Έχεις Περόνε, έχεις γκολ. Ό,τι ακριβώς ίσχυε πριν τραυματιστεί ο χαρισματικός Αργεντινός φορ, ίσχυσε και με την επανεμφάνισή του. Ο άνθρωπος – γκολ του φετινού Ηρακλή έδωσε τη λύση στο τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου και ήταν εκείνος, ο οποίος, με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ, οδήγησε την ομάδα του σε ένα πολύτιμο βαθμολογικά «διπλό», με αυτό το 0-1, που έγραψε η ιστορία του αγώνα στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι από τν αρχή «ζήτησαν» τη νίκη, δημιούργησαν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες και βρήκαν τον δρόμο της δικαίωσης με το γκολ του Αργεντινού στο 84΄.

Η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι πήρε τη σημαντική νίκη, που τόσο αναζητούσε, αλλά θα πρέπει να την αξιοποιήσει με ανάλογη συνέχεια, παίρνοντας – πρώτα από όλα – άλλους τρεις βαθμούς στην ερχόμενη αναμέτρηση, αυτήν με τον Κισσαμικό στο Καυτανζόγλειο.

Ας θυμηθούμε όλη την εξέλιξη του αγώνα της Καλαμαριάς, όπως καταγράφηκε μέσα από το “live” της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 0-1. Μεγάλη και δίκαιη νίκη του ανώτερου Ηρακλή, που στηρίχτηκε στην κλάση και την αποτελεσματικότητα του σπουδαίου Εμανουέλ Περόνε, ο οποίος, όταν του δόθηκε η ευκαιρία εκτέλεσε…

90΄ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

84΄ ΓΚΟΛ: Ο Ορφανίδης σεντράρει από τα αριστερά, ο άνθρωπος – γκολ, Εμανουέλ Περόνε, σουτάρει απευθείας και κάνει το 0-1.

79΄ Νιάμπουγιου αντί Μπορίκο – Θα βγάλει 90λεπτο ο Περόνε.

75΄ Σουτ του Μπρίτο, ο Καχριμάν βρίσκει τη μπάλα, η οποία στη συνέχεια κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

69΄ Καθάριος αντί Κωστούλα.

61΄ Ορφανίδης αντί Γ. Παπαδόπουλου – αλλαγή επιτελικού μέσου.

53΄ Ο Μπορίκο επιχειρεί το γύρισμα, αλλά επεμβαίνει ο Πολίτης.

51΄ Σουτ Δημητριάδη, άουτ.

46΄ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0-0. Σαφώς ανώτερος και πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά δεν “βρήκε” γκολ.

43΄ Νέα κοντινή κεφαλιά του Κωστούλα και σπουδαία απόκρουση του Πολίτη.

41΄ Σουτ Ρόβα, επεμβαίνει ο Πολίτης.

38΄ Εκτέλεση κόρνερ, κοντινή κεφαλιά του Κωστούλα, φεύγει άουτ. Νέα μεγάλη φάση για τον Ηρακλή.

35΄ Καλό διαγώνιο σουτ του Περόνε, λίγο άουτ.

20΄ Καλύτερος ο Ηρακλής στο πρώτο 20λεπτο.

5΄ Σουτ του Παναγιωτούδη, φεύγει άουτ.

4΄ Προσπάθεια από τον Γ. Παπαδόπουλο, αλλά η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι. Σπουδαία ευκαιρία για τον Ηρακλή, από νωρίς στο παιχνίδι.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

@ Μικροένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων πριν τη σέντρα.

@ Έμειναν εκτός αποστολής, πριν τον αγώνα, Ζιαμπάρης και Παυλίδης.

@ Φυσικά κόσμος του Ηρακλή υπάρχει στο γήπεδο της Καλαμαριάς, παρά την απαγόρευση.

@ Με σημαντικές παρεμβάσεις στο βασικό σχήμα ο Μαρσέλο Τροΐζι (Κουκόλης αντί Ζιαμπάρη, Γ. Παπαδόπουλος βασικός και Περόνε από την αρχή).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Σουντουρά (68΄ Μπρίτο), Γεωργιάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Σαμαράς, Λουφάκης (22΄ Δημητριάδης), Καλογέρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Κουκόλης, Μουνιόθ, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κωστούλας (69΄ Καθάριος), Γ. Παπαδόπουλος (61΄ Ορφανίδης), Ρόβας, Μπορίκο (79΄ Νιάμπουγιου), Παναγιωτούδης, Περόνε.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top