Επιχειρεί να ξαναβρεί τις ισορροπίες του (17:00)

Αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα, ο Ηρακλής «κτίζει» το νέο σερί νικών, στον δρόμο προς την άνοδο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το να καταστεί σημείο αναφοράς ένας εκτός έδρας αγώνας, με τον Ιωνικό, ο οποίος, πραγματοποίησε μια αγωνιστική επένδυση επιπέδου μεσαίας ομάδας της Basket League και διαθέτει – παράλληλα – και τη βοήθεια της «σφυρίχτρας» (όποτε του χρειάζεται), είναι απολύτως ουτοπικό για τον Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη στραφεί στο σήμερα και στο αύριο της προσπάθειάς τους και είναι αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να «τελειώσουν τη δουλειά».

Αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα του Ιβανωφείου, κόντρα στην Καβάλα, η ομάδα του Κώστα Μέξα επιδιώκει να επανέλθει στις αγωνιστικές ισορροπίες της και να αρχίσει το κτίσιμο ενός αήττητου σερί, προκειμένου να φτάσει εκ του ασφαλούς στον στόχο της ανόδου.

Όλοι στο «κυανόλευκο» μπάσκετ γνωρίζουν ότι αυτή η ομάδα (με τους «big spenders» Νικαιώτες να είναι ήδη εκτός συναγωνισμού) είναι σαφώς ανώτερη σε όλα από τις υπόλοιπες της φετινής Α2 και θα επιδιώξουν να επιβάλλουν πάνω στο παρκέ αυτήν την ανωτερότητα.

Αυτό συνεπάγεται νίκες και μόνο νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και «στεγνό καθάρισμα» των δύο αντιπάλων, οι οποίοι θα βρεθούν στον δρόμο του Ημίθεου στη διαδικασία των play offs.

Σήμερα, λοιπόν, κόντρα στους Καβαλιώτες, η νέα αρχή…

Ο αγώνας Ηρακλής Καβάλα στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top