Ανακοίνωση της ΠΑΕ: Ο Τομ ζητά… “κατανόηση” από Λουκίνα και λοιπούς!!!

Παραδοχή αδυναμίας από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος δηλώνει ότι θα καλύψει πρώτα τις οφειλές τις δικής του χρήσης και θα καλύψει όσους διατηρούν δικαστικές αποφάσεις, όταν και όπως μπορεί – Άμεσος ο κίνδυνος επιβολής κυρώσεων στην ομάδα!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε μία απίστευτη  απόφαση, όπως αποδεικνύεται, κατέληξε η ΠΑΕ Ηρακλής, ως προς το θέμα των οφειλών σε ποδοσφαιριστές της εποχής Παπαθανασάκη, που έχουν εξασφαλίσει δικαστικές αποφάσεις, όπως ο Λουκίνας.

Σε ανακοίνωσή της εξηγεί ότι οι αρχικοί επιθετικοί πιστωτές έχουν ήδη αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό του μετοχικού κεφαλαίου και μέλημά της είναι να αποπληρώσει τις οφειλές μόνο της δικής της χρήσης.

Συνεπώς, ζητά… κατανόηση από τους ποδοσφαιριστές, που έχουν λαμβάνειν, ώστε να τους αποπληρώσει όπως και όποτε μπορεί, ειδάλλως, απειλεί ότι θα τους εκθέσει με… ονοματεπώνυμο…

Αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για νομική επιλογή, αλλά σε απόλυτη αδυναμία και – συνεπώς – ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας είναι άμεσος…

Η σχετική ανακοίνωση με την υπογραφή του Τομ Παπαδόπουλου:

Σχετικά με το θέμα του πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ, Ιωάννη Λουκίνα και των έντεκα επίσης πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας οι οποίοι πρόσφατα προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με την παρακάτω ανακοίνωση -τοποθέτηση θα ήθελε να ενημερώσει του φιλάθλους της ομάδας και το φίλαθλο κοινό.

Ο κύριος Αθανάσιος Παπαδόπουλος από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι και σήμερα προσπαθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο να αντεπεξέλθει στις εν γένει οικονομικές υποχρεώσεις της.
Αυτό έγινε παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκε και κατασχέθηκε ο λογαριασμός κάλυψης του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ανάλωση του κεφαλαίου και αυτή τη στιγμή ο παραπάνω λογαριασμός να έχει μηδενικό υπόλοιπο.
Παρ’ όλα αυτά όμως πρόσφατα εμφανίστηκαν κρούσματα όπως για παράδειγμα του Ιωάννη Λουκίνα όπως επίσης και έντεκα πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ οι οποίοι προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αλλά και των υπολοίπων πρώην ποδοσφαιριστών και προπονητών οι οποίοι προαλείφονται να ασκήσουν τα ίδια μέτρα εναντίον της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αποτέλεσμα να εμφανιστεί οικονομική ασφυξία στην ομάδα.

Το συνολικό ποσό των υποχρεώσεων μόνο προς τους πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές από προηγούμενες διοικήσεις χωρίς οποιοδήποτε ευθύνη ή υπαιτιότητα του κύριου Παπαδόπουλου ανέρχεται στο ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των 500.000 ευρώ κρίνεται άμεσα καταβλητέο και το υπόλοιπο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Κατόπιν τούτου η διοίκηση του Αθανασίου Παπαδοπούλου αποφάσισε ότι πρωταρχικός σκοπός της ομάδας είναι να καλυφθούν όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου προς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και εν γένει όλους τους εργαζόμενους η οποίοι απασχολούνται και εργάζονται στην ομάδα.

Αυτό θα γίνει ώστε η διοίκηση Παπαδόπουλου να μην ακολουθήσει τα παραδείγματα παλαιότερων διοικήσεων του Ηρακλή οι οποίες διοίκησαν την ομάδα αλλά στο τέλος την άφησαν υπερχρεωμένη.

Άμεσος και αποκλειστικός σκοπός της διοίκησης είναι η ομαλή πορεία της ομάδος ως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Εκτός τούτου πρωταρχικός σκοπός της ομάδας είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις της παλιάς ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να καλυφθούν σε χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα έχει τη δυνατότητα η διοίκηση να καλύψει αυτές και σε βάθος χρόνου η πληρωμή αυτών να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της.

Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει πρόθεση εκ μέρους της διοίκησης να γίνει πρόταση σε όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές και λοιπούς της παλιάς ΠΑΕ ώστε να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις προς αυτούς αλλά εντός των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδος ώστε η πληρωμή των ποσών αυτών να γίνει μέσα στα πλαίσια της δυνατότητας για κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεων της εταιρείας.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρονται αναλυτικά οι οικονομικές υποχρεώσεις ώστε όλη η υπόθεση να λάβει ονοματεπώνυμο και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top