Ρισκάρουν, σκοράρουν και μας πληρώνουν!

Αρκετές είναι οι επιλογές που μας δίνονται στο κουπόνι της Παρασκευής για να πληρωθούμε. Εμείς κρατάμε δύο πονταρίσματα στα γκολ από Γερμανία και Ισπανία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Χόφενχαϊμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

 

Έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της Ευρώπης η Χόφενχαϊμ, «κολλώντας» στο 1-1 με τη Στουτγκάρδη. Το πρόβλημα είναι πως για μία ακόμα φορά προηγήθηκε και δεν κατάφερε να κρατήσει το πλεονέκτημα, έχοντας απολέσει 21 βαθμούς φέτος με αυτό τον τρόπο. Ξεκάθαρα, το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό για την έξοδο στην Ευρώπη. Στον αντίποδα, η Λεβερκούζεν τα χρειάστηκε κόντρα στη Βέρντερ, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της. Δεν είχε την εικόνα που μας έχει συνηθίσει φέτος και θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα για να παραμείνει στο κόλπο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση, τόσο οι «ασπιρίνες» παίζουν επιθετικά, όπως και η «Χόφε». Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και το 1.93 του over 3.5 μας αρέσει.

 

Χιρόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

 

Πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος η Χιρόνα, επικρατώντας με σκορ 2-0 μέσα στην έδρα της Λεγκανές. Με το συγκεκριμένο διπλό αποσπάστηκε πλέον στους εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ καλή η ψυχολογία, τη στιγμή που έχει μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια και αυτή στο τέλος της αναμέτρησης με την Βαλένθια εκτός έδρας. Από την άλλη, η Μπιλμπάο έκανε γερό μπάσιμο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έβγαλαν «περίεργη» υπομονή στο παιχνίδι τους οι Βάσκοι, οι οποίοι πλησίασαν στους έξι βαθμούς από την εξάδα πλέον και καλούνται πλέον να παίξουν τα ρέστα τους. Περιμένουμε ότι θα ρισκάρουν και ότι έχουν το γκολ. Πάμε με το καλοπληρωμένο αμφίσκορο λοιπόν.

 

Στο Foxbet.gr θα βρεις περισσότερα σημερινά προγνωστικά

Σχετικά Άρθρα

Back to Top