Κλείνει την κανονική περίοδο κόντρα στον Φοίνικα (18:30)

Αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό στη Σύρο οι «κυανόλευκοι», κρατώντας και «κρυφά χαρτιά», ενόψει του ημιτελικού του Final 4.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η κανονική περίοδος της Volley League ολοκληρώνεται σήμερα και ο Ηρακλής καλείται να δώσει μια δύσκολη μάχη κόντρα στον Φοίνικα, μέσα στην έδρα του αντιπάλου.

Ο υπό νέα σύνθεση Ημίθεος, με τις σημαντικότατες βασικές προσθήκες των Ποπόφ και Μαυροβουνιώτη, αρχίζει να βρίσκει τα αγωνιστικά πατήματά του και να ανεβάζει επίπεδα απόδοσης σε σημαντικό βαθμό.

Μέσα και από τη σημερινή αναμέτρηση, στοχεύει στο φορμάρισμά του, ενόψει των play offs, που θα ακολουθήσουν και – κυρίως – ενόψει του Final 4 του κυπέλλου στην Ιεράπετρα.

Βεβαίως, ο Γιάννης Ορφανός, όπως είναι φυσικό, σκοπεύει να κρατήσει κάποια στοιχεία τακτικής απέναντι στους νησιώτες για τον μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό κυπέλλου, χωρίς να προβεί σε πλήρη «αποκαλυπτήρια»…

Ο κεντρικός των «κυανολεύκων», Αλέξανδρος Χήρας (με πρόσφατη παρουσία στην ομάδα του Φοίνικα), σχολίασε για την αναμέτρηση της Σύρου:

«Ξέρουμε πως ο Φοίνικας βρέξει, χιονίσει θα είναι μέσα στις καλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Φοίνικα αλλά και εμείς ακόμα και να πάρουμε το τρίποντο δεν είναι σίγουρο πως θα πάρουμε την 6η θέση. Αφορά σε συνδυασμό πολλών παραγόντων και γι αυτό δε μπαίνουμε στη λογική των υπολογισμών.

Το μυαλό μας είναι να παίξουμε σωστά και να κρατήσουμε και τα κρυφά χαρτιά μας για τον ημιτελικό του κυπέλου. Θα είναι δύο δυνατοί αγώνες. Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και το δείξαμε στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό».

Ο αγώνας Φοίνικας Σύρου Ηρακλής στο Κλειστό ΔΑΚ Ερμούπολης Σύρου, θα αρχίσει στις 18:30 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτική ή διαδικτυακά.

Η BlueArena, μέσω “live” ενημέρωσης, θα καταγράψει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top