Ευελπιστούν ότι θα ψηφιστεί…

Δεύτερη… απόπειρα ψήφισης, σήμερα, για την τροπολογία, μέσω διαδικασίας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μία εβδομάδα ακριβώς μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να περάσει η περίφημη τροπολογία από την ολομέλεια της Βουλής, το σκηνικό επαναλαμβάνεται.

Αυτήν τη φορά αναμένεται να ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης, αφαιρώντας τη δικαιολογία της επικύρωσης από το οικονομικό επιτελείο, η οποία στάθηκε ικανή να ακυρώσει την κατάθεσή της την περασμένη εβδομάδα.

Ο Στάθης Καραντώνης βρίσκεται στην Αθήνα και μέσα από τον κύκλο επαφών, που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί με αρμοδίους φορείς, κατέληξε στην εκτίμηση ότι «εκτός απροόπτου, θα ψηφιστεί».

Το… «απρόοπτο» είναι ο αστάθμητος παράγων, που έχει να κάνει με τα «πολιτικά παιχνίδια» στο εσωτερικό της κυβερνητικής ομάδας, τα οποία έβαλαν φρένο στην υπόθεση την περασμένη φορά.

Ως εκ τούτου και πάλι υπάρχει αγωνία για την τελική έκβαση, με συνέπεια να πρέπει να περιμένουμε όλη την εξέλιξη της διαδικασίας, προκειμένου να βεβαιωθούμε για το αποτέλεσμα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και σήμερα, με την ελπίδα ότι το ζήτημα θα κλείσει οριστικά και θετικά, καθώς αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατέφθασε εσπευσμένα, ερχόμενος από τη Φιλαδέλφεια.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top