- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δοκιμασία στην Άρτα (15:00)

Οι δύο προηγούμενες αγωνιστικές επιδόσεις του Ηρακλή, μπορεί να μην ενθουσίασαν, αλλά τουλάχιστον άφησαν την ικανοποίηση ότι η ομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει εξαιρετικά αδύναμους αντιπάλους και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι σε Σπάρτη και Αήττητο.

Το γεγονός, όμως, ότι οι «κυανόλευκοι», ακόμη και σε αυτά τα παιχνίδια, έφτασαν με δυσχέρεια στον στόχο τους, δημιουργεί έντονη περιέργεια για το πώς θα συμπεριφερθούν αγωνιστικά εκτός έδρας έναντι της ΑΕ Καραϊσκάκης, που έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα ικανή για «ζημιές», όπως συνέβη και στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Καυτανζόγλειο.

Ο Μανουέλ Ρόκα έχει να διαχειριστεί μαζεμένες βασικές απουσίες, καθώς, πέρα από τους ανέτοιμους Περόνε και Καθάριο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Καχριμάν (βρίσκεται στην πατρίδα του για οικογενειακό πρόβλημα), τον Μπορίκο (διεθνείς υποχρεώσεις) και τον Γιαννίτση (τιμωρημένος).

Την αποστολή του Ημίθεου για τον σημερινό αγώνα αποτελούν οι:

Γιαγκιόζης, Γρηγοριάδης, Βιτλής, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Νιάμπουγιου, Κουκόλης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παπαδόπουλος Γ., Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ, Ντούνης, Κλέιτον, Ρόβας, Παυλίδης.

Ο αγώνας ΑΕ Καραϊσκάκης – Ηρακλής στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων, θα αρχίσει στις 15:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω “live” ενημέρωσης.