- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καταθέτει ψυχή, με στόχο την πρωτιά (17:00)

Το μεγάλο όπλο του Ηρακλή στη σημερινή μάχη με τον Ιωνικό στο Κλειστό του Πλάτωνα είναι ο ωμός και ξεκάθαρος ρεαλισμός, με τον οποίο όλοι μέσα στην ομάδα αντιμετωπίζουν τον αγώνα.

Γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν, μέσα στο σπίτι του, έναν ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο, με «αδιανόητο» για την κατηγορία αγωνιστικό υλικό, προϊόν της επένδυσης ενός χρηματοδότη, ο οποίος φρόντισε να παίξει την κατάκτηση της ανόδου με οικονομικούς όρους, όπως ακριβώς έκανε και ως ιδιοκτήτης του – πάλαι ποτέ – Φάρου.

Ωστόσο, ο Ημίθεος γνωρίζει ότι έχει τα δικά του χαρτιά να παίξει μέσα στη Νίκαια, διαθέτοντας μια πολύ καλά δεμένη – σε αγωνιστικό επίπεδο –  ομάδα και το αμέσως επόμενο καλύτερο έμψυχο δυναμικό της κατηγορίας, ενώ υπερτερεί σαφώς των γηπεδούχων στον τομέα της αμυντικής συμπεριφοράς, στοιχείο, που θα φροντίσει να αποτελέσει το θεμελιώδες στη σημερινή προσπάθεια για ανατροπή των δεδομένων, και υπέρβαση, με νίκη πρωτιάς.

Τα μικροπροβλήματα δεν έλειψαν ούτε κατά τη διάρκειας αυτής της εβδομάδας για τον Κώστα Μέξα, όμως ελπίζεται ότι ο «Γηραιός» θα καταφέρει να τα διαχειριστεί μέσα από τη διαδικασία του αγώνα.

Ο αγώνας Ιωνικού – Ηρακλή στο Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων», θα αρχίσει στις 17:00 και καλυφθεί απευθείας, με διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι “Sports on Air 1”, μέσω YouTube.