Πρεμιέρα με πιθανή… λάθος απόδοση

Καλημέρα στην παρέα! Πάμε στα φρέσκα, διαφωνώ με τη λογική «δεν παίζω τίποτα στις εθνικές ομάδες». Σαφώς και είναι πολύ πιο δύσκολη η αναζήτηση σημείων, αλλά αν ψάξεις, υπάρχουν ευκαιρίες, έστω και λίγες.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

 

Σε κάθε περίπτωση το ποντάρισμα θα πέσει αισθητά, ιδιαίτερα στις πρώτες αγωνιστικές που δεν έχουμε καθόλου εικόνα για τις ομάδες. Η αποψινή επιλογή θα είναι με αυτό το σκεπτικό.

 

Η Σλοβακία απογοήτευσε στο Nations League, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί Τσεχία και Ουκρανία και υποβιβάστηκε στο Γ’ γκρουπ, κάτι σαν την 3η κατηγορία. «Αποσύρθηκαν» οι παλιοσειρές Σκρτελ, Χουμποτσάν (αμυντικοί), Βάις (μέσος) και Νέμετς (επιθετικός), έμεινε ο Χάμσικ, ο οποίος όμως πλέον αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα, με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς φυσικής κατάστασης.

 

Από την άλλη η Ουγγαρία έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο δικό της όμιλο (Γ’ γκρουπ), ξεπέρασε την Ελλάδα και διεκδίκησε την άνοδο από τη Φινλανδία, την οποία μάλιστα κέρδισε στο τέλος, αλλά τερμάτισε δεύτερη. Το θετικό για το συγκρότημα του Μάρκο Ρόσι ήταν πως βελτιωνόταν με την πάροδο του χρόνου. Βέβαια, από τότε έχουν περάσει 4 μήνες, δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί, όμως θεωρούμε πως το σετ αποδόσεων έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο. Πρόκειται για δύο ομάδες παρόμοιας δυναμικής και αξίας ρόστερ. Συνεπώς βρίσκουμε υπερβολικά τα «πεντάρια» στο διπλό, το οποίο μπορούμε κάλλιστα να καλύψουμε με DNB.

 

Διαβάστε τα σημερινά προγνωστικά του Κώστας Φίλιος στο Bet-hoven.net

Σχετικά Άρθρα

Back to Top