Η ανακοίνωση του ΓΣ για τον μεγάλο χορό

Η ανάρτηση περιλαμβάνει αναλυτικά και όλες τις βραβεύσεις, που πραγματοποιήθηκαν.

Ερασιτέχνης

Ο δεύτερος ετήσιος χορός του ΓΣ Ηρακλής ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το Συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας ήταν κατάμεστο και για ακόμη μία φορά οι φίλοι και φίλες του Ηρακλή έδειξαν τη στήριξη στον ΓΣ.
Η βραδιά ξεκίνησε με βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών των τμημάτων ενώ τιμήθηκε για την προσφορά του και για το έργο του στην κοινωνία το ΚΕΑΤ- Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών(ένα μέρος των εσόδων δόθηκε στο παράρτημα Θεσσαλονίκης).
Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Φώτης Θέος, στάθηκε στο ιδιαίτερο έργο που προσφέρει ο ΓΣ Ηρακλής εδώ και παραπάνω από έναν αιώνα.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη για το μουσικό πρόγραμμα, παρέλαβαν οι Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Στέλιος Διονυσίου που ανέβασαν στα ύψη το κέφι και δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η Μάγδα Ζουλίδου, που έδωσε και τη δική της πινελιά στην εκδήλωση.
Το παρών έδωσαν τα μέλη και οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων του ΓΣ καθώς και προσωπικότητες γενικότερα από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο.

Ο ΓΣ Ηρακλής ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο χορηγό της βραδιάς, την εταιρεία Condito ΑΕΒΕ που συνέβαλε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια μας καθώς και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελεάνα Παπαϊωάννου/Eleana Papaioannou και σον Στέλιο Διονυσίου/ Stelios Dionisiou New που ανέλαβαν το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς. Θερμό ευχαριστώ στη Μάγδα Ζουλίδου/Magdoula Zoulidou που για ακόμη μία χρονιά παρουσίασε επιτυχημένα την εκδήλωση μας.

Τιμήθηκαν οι:
-το κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών. Το βραβείο παρέλαβε ο διοικητής του ΚΕΑΤ, Μενέλαος Τσαούσης και την βράβευση έκανε ο κ.Κωνσταντίνος Μωραΐτης από την εταιρεία Condito Α.Ε.Β.Ε.
-το νεοϊδρυθέν τμήμα καταδύσεων. Τη βράβευση έκανε η έφορος Μαρία Μεταλλίδου)
-από το τμήμα ξιφασκίας οι Ζαφείρης Γερακούσης και Δημήτρης Καλφαδέλης. Τη βράβευση έκανε ο εκπρόσωπος από τον όμιλο φιλομούσων, κ.Λευτέρης Στέφας.
-η ομάδα βόλεϊ εφήβων που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα 2018. Τη βράβευση έκανε ο αρχηγός της ομάδας ανδρών, Κώστας Προύσαλης.
-από το τμήμα ποδοσφαίρου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νικόλαος Λιάρος για τη συνολική προσφορά του στον Ηρακλή. Τη βράβευση έκανε ο τεχνικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Ηλιάδης.
-ο Χρήστος Ρόβας. Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Παπαϊωάννου.
-από το τμήμα στίβου οι Κωνσταντίνος Σταμέλος, Παύλος Μπόφτσης και Βασιλική Καλλιμογιάννη. Τις βραβεύσεις έκαναν οι Κυριάκος Τσιμπανίδης, Γιώργος Τσούγκος και Τασούλα Κελεσίδου.
-από το τμήμα της κολύμβησης οι Γιώργος Αρκάδιος Ασπουγαλής, Αναστασία Σμιλιανή, Φιλιώ Ραυτοπούλου και Γεωργία Αποστόλου. Τις βραβεύσεις έκαναν οι Δανιήλ Αβραμίδης και Γιώργος Κοσμίδης.
-από το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης οι Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Χριστίνα Γαλή, Αλεξάνδρα Γουροβανίδου, Πολυξένη Ηλιάδου, Μαρία Κραπαναγιώτου, Στελίζα Κεχαϊδου, Σοφία Μαστροδημήτρη, Ελένη Παπαδοπούλου, Γεωργία Σαββουλίδου, Ελένη Τσίκλη, Αντριάνα Αϊβαζίδη, Αναστασία Καραγιάννη, Χριστίνα Μάνου, Αριάδνη Μαμανίδου και οι προπονήτριες Ευγενία Κουτσούδη και Βικτώρια Κωνσταντινίδου.

-από το τμήμα ράγκμπι ο προπονητής Giorgi Adeisville. Τη βράβευση έκανε το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Γιώργος Κυρίτσης.
-από το τμήμα τζούντο, η αθλήτρια Σταυρούλα Νάνου βραβεύτηκε από τον έφορο της ομάδας κ. Αυγερινό Μαϊστρέλλη
-από το τμήμα πόλο, ο Αθανάσιος Γκαγκασούλης για την προσφορά του στο τμήμα και οι αθλητές, Πέτρος Γκότσης, Γιώργος Γεωργιάδης, Αντώνης ΜΙχαηλίδης,Βασίλης Παπαδόπουλος και Ζαφείρης Βουραζανίδης. Τις βραβεύσεις έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Condito Α.Ε.Β.Ε, Χρήστος Παπαδόπουλος.
-από το τμήμα μπάσκετ οι Γιώργος Γιαννουζάκος, Κωνσταντίνος Μανώλογλου και Δημήτρης Καλαϊτζίδης που πήραν τα βραβεία τους από τους γονείς τους, Μιχάλη Γιαννουζάκο, Δημήτρη Μανώλογλου και Λάζαρο Καλαϊτζίδη
-η γυναικεία ομάδα μπάσκετ που πήρε πέρσι την άνοδο για την Α1, βραβεύτηκε από τον Πέτρο Πάπα
-Ξεχωριστή βράβευση ήταν για τον φίλο του Ηρακλή, Λευτέρη Ζυγούρα που δείχνει πάντα την αγάπη του για το σωματείο. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Φώτης Θέος.
#iraklis #iraklis1908 #xiliaxroniairaklis

Image may contain: one or more people and crowd

Back to Top