- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τίτλοι τέλους για τον Παναγιώτη Βοσνιάδη…

Εδώ και ενάμιση μήνα, ο Παναγιώτης Βοσνιάδης βρίσκεται εκτός πλάνων της «κυανόλευκης» τεχνικής ηγεσίας και – απλώς – προπονείται με την ομάδα, αναμένοντας να ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν και να αποχωρήσει.

Πρόκειται για την ίδια διαδικασία, που ακολουθήθηκε και στην περίπτωση του Γιώργου Αμπάρη, μετά από εκείνο το καταστροφικό (για την ομάδα και τον ίδιο) βράδυ του αγώνα κυπέλου με τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο. Ο 36χρονος γκολκίπερ έμεινε εκτός ομάδας, προπονούμενος κανονικά, αλλά μετρώντας ανάποδα τις ημέρες μέχρι τον Ιανουάριο, για να αποχωρήσει, όπως και έγινε.

Στην περίπτωση του Παναγιώτη Βοσνιάδη, «Ατρόμητος» ήταν ο Πλατανιάς και η αναμέτρηση της 2ας Φεβρουαρίου, στην οποία το τραγικό λάθος του στην εκπνοή των καθυστερήσεων έφερε την ισοφάριση για τους Κρητικούς και την απώλεια δύο βαθμών για την ομάδα του, προστιθέμενο στα λάθη του σε προηγούμενους αγώνες, τα οποία του «χρέωνε» το «κυανόλευκο» περιβάλλον.

Το κλίμα, που δημιουργήθηκε εις βάρος του 30χρονου γκολκίπερ, τον έθεσε – ουσιαστικά – στο αγωνιστικό περιθώριο, με τον Νταμίρ Καχριμάν να καταλαμβάνει ρόλο βασικού από το αμέσως επόμενο παιχνίδι και τον Γιώργο Γιαγκιόζη αυτόν του δεύτερου τερματοφύλακα στις αποστολές.

Μάλιστα, από την ομάδα επιχειρήθηκε με… εύσχημο τρόπο να καλυφθεί αυτή η απενεργοποίηση του παίκτη, με την απότομη… μετάταξή του από τα γκολπόστ στην εξέδρα, όταν, στον επόμενο αγώνα μετά τον Πλατανιά, η απουσία του από την αποστολή αποδόθηκε σε… «τραυματισμό στο χέρι».

Βεβαίως, έκτοτε, ο Παναγιώτης Βοσνιάδης συνεχίζει εκτός αποστολών και, μάλιστα, την απόφαση για την απόλυτη απενεργοποίησή του, «σφράγισε» το γεγονός ότι τον ταλαιπωρούμενο από ίωση Γιώργο Γιαγκιόζη, αναπλήρωσε την αποστολή του αγώνα με τον Αήττητο ο Δημήτρης Γρηγοριάδης…

Είναι βέβαιο, ότι αν τα του αγώνα με τον Πλατανιά είχαν λάβει χώρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Παναγιώτης Βοσνιάδης θα είχε αποχωρήσει ήδη από τον Ημίθεο, χωρίς να χρειαστεί να περνά μία «αμήχανη» περίοδο αναμονής μέχρι τη λήξη της σεζόν…