Ο… “περίπατος” πνίγηκε στο άγχος

Ο Ηρακλής νίκησε με 2-1, αλλά δυσκόλεψε τον εαυτό του μετά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, όντας κάκιστος και παθητικός στο δεύτερο μέρος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένας υγιεινός περίπατος, που μετατράπηκε σε μία αγχώδη επικράτηση. Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η εικόνα του αγώνα του Καυτανζογλείου, με τον Ηρακλή να επικρατεί με 2-1 του Αήττητου, αλλά να βάζει δύσκολα στον εαυτό του, από τη στιγμή κατά την οποία η ομάδα των Σπάτων μείωσε το σκορ.

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ότι είχαν μπει στη διαδρομή για μία άνετη επικράτηση, καθώς από νωρίς άνοιξαν το σκορ με τον Νιάμπουγιου και πριν το ημίωρο πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπορίκο, δημιουργώντας και χάνοντας, παράλληλα, πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Καθώς, όμως, δεν τελείωσαν το παιχνίδι και τον αντίπαλο, μια στιγμιαία αδράνεια στην αμυντική γραμμή έφερε τη μείωση του σκορ στο τέλος του ημιχρόνου και ταυτόχρονα την αλλαγή εικόνας.

Όλο το δεύτερο μέρος ήταν κακό για τον «Γηραιό», που εμφανίστηκε παθητικός, αγχωμένος και επιχείρησε να κρατήσει ανορθόδοξα το υπέρ του αποτέλεσμα, βγάζοντας κακή εικόνα προς τον κόσμο του, ο οποίος τον αποδοκίμασε, παρά τη νίκη.

Ας θυμηθούμε όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως την κατέγραψε το “live” της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 2-1. Αγχωμένος από τη μείωση του σκορ ο Ηρακλής, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έπεσε δραματικά σε επίπεδα απόδοσης και έκανε τα εύκολα – δύσκολα, στην προσπάθεια να διατηρήσει το υπέρ του 2-1, κάτι, που κατάφερε…

90΄+2΄ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καχριμάν αποκρούει κεφαλιά παραχωρώντας νέο κόρνερ.

86΄ Μόνος προ του Κοκκαλά ο Ρόβας, σουτάρει με δύναμη και αστοχεί.

81΄ Κωστούλας αντί Μπορίκο.

72΄ Γιάννης Παπαδόπουλος αντί Ντούνη.

70΄ Καλό σουτ του Ντούνη, μπλοκάρει ο Κοκκαλάς.

66΄ Εκτέλεση κόρνερ του Κλέιτον, κεφαλιά του Μουνιόθ, πολύ καλή απόκρουση του Κοκκαλά.

61΄ Ρόβας αντί Νιάμπουγιου.

58΄ Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τον Κλέιτον και δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

46΄ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 2-1. Επιβλητικός από την αρχή του αγώνα ο Ηρακλής, πέτυχε γρήγορα το πρώτο γκολ με τον Νιάμπουγιου, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, διπλασίασε τα γκολ με τον Μπορίκο, όμως χάλασε την εικόνα στο τέλος του ημιχρόνου, με την αμυντική αδράνεια, που έφερε το γκολ των φιλοξενουμένων.

44΄ Κεφαλιά από τον Νιάμπουγιου, άουτ.

42΄ ΓΚΟΛ: Ο Λύρας βγάζει για τον Ρόνεϊ, ο οποίος βγαίνει μόνος και σκοράρει, για τοπ 2-1.

32΄ Μόνος ο Μπορίκο εντός περιοχής από πάσα του Νιάμπουγιου, αλλά αστοχεί.

31΄ Σουτ Ορφανίδη, λίγο άουτ.

26΄ ΓΚΟΛ: Ανέβασμα Κουτρομάνου από τα δεξιά, έβγαλε για τον Μπορίκο, που εκτελεί, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει πίσω από τη γραμμή τέρματος για το 2-0.

12΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα από τα αριστερά του Μπορίκο, καρφωτή κεφαλιά του Νιάμπουγιου και η μπάλα στα δίχτυα, αφού σκάει πρώτα στο χόρτο. Ο Ηρακλής στο 1-0.

8΄ Κάθετη του Ντούνη για Μπορίκο και πάλι τετ α τετ για τον Ηρακλή, αποκρούει ο Κοκκαλάς.

3΄ Κάθετη του Ορφανίδη σε Νιάμπουγιου, τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο Γαλλοϊβοριανός, αστοχεί.

1΄ Έναρξη αγώνα.

 

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Μουνιόθ, Βιτλής, Παναγιωτούδης, Ντούνης (72΄ Γ. Παπαδόπουλος), Ορφανίδης, Μπορίκο (81΄ Κωστούλας), Κλέιτον, Νιάμπουγιου (61΄ Ρόβας).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Ηρακλής, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Ρούνεϊ, Λύρας, Ρούμπιο (77΄ Ταμπάκης), Αμπάρα (46΄ Ζαφειράκης).

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top