Το 2.30 της Γιουνάιτεντ και η Χέρτα!

Γεμάτο από επιλογές είναι το κουπόνι του Σαββάτου. Φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα και πολλές ευκαιρίες για να πληρωθούμε. Εμείς διαλέξαμε να πάμε καρφωτά σε Αγγλία και Γερμανία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στη Γουλβς το 1-1 με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Αφενός κατάφερε να μείνει αήττητη μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αφετέρου όμως, θα μπορούσε να πάριε ακόμα και τη νίκη. Οι «λύκοι» παραμένουν στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτήριου. Τόσο μέσω της βαθμολογικής κατάταξης, όσο και μέσα από το Κύπελλο. Έστω κι αν απέναντι τους έχουν σήμερα την ισχυρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πάντως, έρχονται από την ήττα 2-0 από την Άρσεναλ. Αποτέλεσμα που τους… υποχώρησε στην 5η θέση. Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρουν μπροστά τους τη Μπαρτσελόνα και ενώ ο Σόλσκιερ έχει τονίσει επανειλημμένα πως το αποψινό μόνο εύκολο δεν θα είναι. Σε κάθε περίπτωση, ο θεσμός είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει τίτλο στη Γιουνάιτεντ φέτος. Την ενδιαφέρει, το καλοπληρώνει και πάμε με το διπλό.

 

Χέρτα – Ντόρτμουντ

 

Έκανε κακή εμφάνιση στο ματς με τη Φράιμπουργκ η Χέρτα και γνώρισε ήττα – πισωγύρισμα με σκορ 2-1. Δεν είχε καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό είναι ματς… ειδικών συνθηκών και το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου θα είναι κατάμεστο. Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ μπορεί να πέρασε με σκορ 3-1 τη Στουτγάρδη, το τρίποντο όμως, κάθε άλλο παρά εύκολα ήρθε. Παρά τη νίκη της, παραμένει δεύτερη στην ισοβαθμία με τη Μπάγερν, αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Όπως και να έχει, η Χέρτα απόψε δεν θα πουλήσει εύκολα το τομάρι της. Είναι «δυνατή» ομάδα, θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της και υπάρχει αξία αριστερά. Πάμε με τον 1DNB.

 

Μάθε τα πάντα για τον stoiximan στο Bookmakers.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top