Και τώρα… Ιωνικός

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ «καθάρισε» τον Χαρίλαο Τρικούπη (77-62) στο κλειστό του Ιβανωφείου και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα του Σαββάτου στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα κατέκτησε η ομάδα του Κώστα Μέξα, όπου επικράτησε στο κλειστό του Ιβανωφείου με 77-62 του Χαρίλαου Τρικούπη και πηγαίνει με πατημένο το… γκάζι στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Οι «κυανόλευκοι» ήθελαν να επιβάλλουν από την αρχή τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση, πράγμα που κατάφεραν αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (25-17).

Η καλή εικόνα του ΗΡΑΚΛΗ συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, καθώς οι παίκτες του Κώστα Μέξα κατάφεραν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει στο +14 (45-31) για τον Ημίθεο.

Αν υπάρχει ένα… μελανό σημείο από τον σημερινό αγώνα αυτό σίγουρα είναι το τρίτο δεκάλεπτο των «κυανόλευκων». Η ομάδα του Κώστα Μέξα σημείωσε μόλις έντεκα πόντους, ωστόσο κράτησε χαμηλά τους φιλοξενούμενους με την καλή της άμυνα, κρατώντας τον ΗΡΑΚΛΗ μπροστά με διψήφια διαφορά (56-44).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ημίθεος διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα χωρίς να δώσει δικαίωματα στους φιλοξενούμενους για το κάτι παραπάνω και έτσι ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατέκτησε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα (77-62).

Επόμενος σταθμός για τον ΗΡΑΚΛΗ είναι αυτός της Νίκαιας απέναντι στον πρωτοπόρο Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο (23/3 – 17:00).

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ   77-62

Γήπεδο: Ιβανώφειο

Διαιτητές: Μπίτης, Ταρενίδης, Παπαγερίδης

Δεκάλεπτα: 25-17, 45-31, 56-44, 77-62

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέξας): Αγγελακόπουλος 8, Αθανασούλας 12 (3), Σοκκ 9 (1), Ρουτκάουσκας 7, Πολυτάρχου 14 (3), Λιάπης 8 (2), Κακαρούδης 9 (1), Μπένας 2, Καλαϊτζίδης 6 (2), Τζουγκαράκης 2, Γιαννακίδης, Αποστολίδης

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Καλαμπάκος): Τζόρτζεβιτς 17, Γυφτάκης, Παπαδιονυσίου 10, Ντόβας 5 (1), Αδαμόπουλος 2, Ξηρός, Σταυρόπουλος 2, Χατζηκυριακίδης 3 (1), Δεμερτζής 5 (1), Αντωνάκης 12 (1), Γκάτζιος 2, Πολίτης 4

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top