Σκοράρουν στην Ρωσία, πληρώνει με το 2.00 η Άρσεναλ!

Τεράστιο το ενδιαφέρον την Πέμπτη στο κουπόνι, με τις ρεβάνς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ να κλέβουν την παράσταση. Κρατάμε μια επιλογή στα γκολ και ένα ειδικό, για να πληρωθούμε.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Κράσνονταρ – Βαλένθια

 

Έσωσε την παρτίδα, στην επανάληψη στο ματς του «Μεστάγια» η Κράσνονταρ και με γκολ στην επανάληψη, ηττήθηκε μεν 2-1, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της όμως. Την ίδια ώρα βέβαια, τρέχει αρνητικό σερί σε όλες τις διοργανώσεις και έρχεται από το εντός έδρας 2-2 με την Όρενμπουργκ στο πρωτάθλημα. Στην αντίποδα, η Βαλένθια έκανε ουσιαστικά όλη τη δουλειά μέχρι το μισάωρο στο πρώτο ματς. Και μπορεί να δέχτηκε γκολ, εξακολουθεί όμως να έχει το πάνω χέρι. Το θετικό σερί των «νυχτερίδων» συνεχίστηκε και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έρχεται από το σημαντικό διπλό με σκορ 3-2 στη Χιρόνα. Απόψε, βολεύονται και με την ισοπαλία. Περιμένουμε ωστόσο τους Ρώσους να ανοιχτούν για να βρουν το γκολ, οπότε το over 2.5 έχει σημαντικές πιθανότητες.

 

Άρσεναλ – Ρεν

 

Δεν επιβεβαίωσε σε καμία περίπτωση το ρόλο του φαβορί στο πρώτο ματς στη Γαλλία, ηττήθηκε με σκορ 3-1 και μπήκε σε μπελάδες. Δεν της πήγε τίποτα καλά και τώρα καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν σχετικά άνετα με σκορ 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήραν ψυχολογία. Από την άλλη, η Ρεν μετά την ιστορική νίκη στην έδρα της, απόψε πάει στο Λονδίνο για να… τελειώσει τη δουλειά. Παρόμοια η νίκη της και στο πρωτάθλημα, επί της Καέν εκ νέου με σκορ 3-1. Απόψε επιστρέφει ο Λακαζέτ για τους Άγγλους και αναμένεται να τους δώσει άλλο άερα. Θα ρισκάρουμε με την πρόκριση της Άρσεναλ, αφού θεωρούμε πως υπάρχει αξία στον διπλασιασμό.

 

Μάθε τα πάντα για το live stoixima στο Foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top