Ρόβας: “Στόχος μας το σερί νικών”

Ο επιθετικός του Ηρακλή τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία των “κυανολεύκων”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Χρήστος Ρόβας μίλησε στον Arena 89,4:

Για το διπλό στη Σπάρτη και το αν αποτελεί απαρχή αντεπίθεσης: “Μια νίκη σε αυτό το σημείο και όπως είναι η κατάσταση ψυχολογικά, είναι σημαντική. Ήρθε πολύ δύσκολα το διπλό στη Σπάρτη. Το κλίμα είναι λίγο περίεργο, πρέπει να προσπαθούμε και να παλεύουμε κάθε εβδομάδα, δεν υπάρχει δεύτερο αποτέλεσμα, μόνο νίκη. Παλεύουμε για τρίποντο, είτε με τον πρώτο, είτε με τον δεύτερο. Είμαστε Ηρακλής, ανήκουμε στη Σούπερ Λίγκα. Ούτε πολυτέλεια για τη Φούτμπολ Λιγκ, είμαστε το μεγάλο όνομα στην κατηγορία. Όλοι δίνουν το 100% για να μας νικήσουν. Για αλλού ξεκινήσαμε, δεν είμαστε καλά βαθμολογικά. Είμαι αισιόδοξος, με πίστη, να φέρνουμε διαρκώς τις νίκες, να κάνουμε καλό σερί”.

Για το αν υπάρχει πίεση και γιατί δυσκολεύεται τόσο να κερδίσει ο Ηρακλής:”Δεν μπορώ να ξέρω που οφείλεται. Δεν τα ρίχνουμε όλα στην πίεση, ήμασταν άτυχοι σε κάποια ματς, άλλες φορές άστοχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, με Πλατανιά χάσαμε δυο πόντους στο φινάλε λόγω ατυχίας, ισοφαριστήκαμε στο τέλος στο Καυτανζόγλειο. Με Καραϊσκάκη και Αιγινιακό χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε, ειδικά εντός, ενώ χάσαμε και στο Αιγίνιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Βλέπουμε την επόμενη μέρα και θα δουλέψουμε σκληρά. Μένουν 9 παιχνίδια και στοχεύουμε σε ισάριθμες νίκες. Ο Ηρακλής πολλές φορές έχει αποδείξει οτι έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Πρέπει να δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πάμε μόνο για τις νίκες”.

Για το αν υπάρχουν κέρδη για τη νέα χρονιά: “Μου αρέσει να παλεύω ως και την τελευταία στιγμή, δεν έχει τελειώνει ακόμα η χρονιά. Θέλουμε το μάξιμουμ, 27 βαθμούς σε 9 ματς. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν μπορώ να είμαι απαισιόδοξος. Όταν σε παίρνει από κάτω, δεν μπορείς να σηκωθείς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Να πάμε ένα βήμα πίσω, για να πάμε δυο βήματα μπροστά, καμία φορά είναι καλό αυτό. Είναι περίεργο, αρχίσαμε με άλλη προοπτική. Θέλαμε την πρωτιά, είμαστε 9οι. Δεν είναι πετυχημένη η χρονιά, δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλω να δω ψηλά τον Ηρακλή, στη Σούπερ Λίγκα και ξανά τον κόσμο να γεμίζει το Καυτανζόγλειο”.

Για τη στήριξη και την οικονομική ενίσχυση του άτυχου τερματοφύλακα Σάββα Ταταρίδη (έπαιζε φέτος στην ΑΠΕ Λαγκαδά): ”Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ενώνει. Ο Ταταρίδης είχε άσχημο τραυματισμό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βοηθήσουμε. Έπρεπε να σταθούμε δίπλα του, όλοι θέλαμε να βοηθήσουμε, ο καθένας μπορούσε να βρεθεί στη θέση του. Να έχει υγεία και να μη βρει άλλο παίκτη αυτό, είναι άσχημο και δύσκολο να μην μπορείς να παίξεις. Η υγεία προέχει. Φάνηκε οτι όλοι ήμασταν δίπλα του”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top