Προφανώς, θα υπάρχει εξήγηση…

Το θέμα με την εγγυητική θα ταλαιπωρήσει δικαστικά τον Ηρακλή, ενώ από την Αθήνα επιμένουν ότι μπορούσε να είναι λυμένο εδώ και καιρό…

Η ΠΑΕ Σπάρτη φέρεται αποφασισμένη να καταθέσει ένσταση κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, ορμώμενη από το γεγονός ότι η τελευταία είναι εκπρόθεσμη στο θέμα της κατάθεσης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Επίσης, λέγεται ότι ίσως ακολουθήσουν και άλλες ομάδες την ίδια τακτική στη συνέχεια. Το κατά πόσον διατρέχει κίνδυνο ο Ημίθεο από αυτήν τη διαδικασία, αναμένεται να διαπιστωθεί στην πράξη. Εξάλλου, εξετάζεται από την Επιτροπή την ερχόμενη Πέμπτη  (14/3).

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι άλλο. Έχει να κάνει με το αν και κατά πόσον αληθεύουν οι πληροφορίες, που έρχονται από την Αθήνα και από την ίδια την ΕΕΑ, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο επίσημος «Γηραιός» θα έπρεπε να είχε τελειώσει προ πολλού το ζήτημα της εγγυητικής επιστολής.

Διευκρινίζουν, μάλιστα, ότι το θέμα αυτό είναι ανεξάρτητο από τη θεσμική προστασία των οικονομικών της ΠΑΕ από την κυβέρνηση και ότι μπορούσε αλλά και έπρεπε να είχε ήδη τακτοποιηθεί.

Θα έπρεπε – υποστηρίζουν –  λόγω μπλοκαρισμένου τραπεζικού λογαριασμού, να είχε επιλεγεί η λύση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να είχε προληφθεί αυτή η κατάσταση.

Προφανώς στον Ηρακλή θα έχουν μία εξήγηση σχετικά με το γιατί άφησαν τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ στο θέμα της εγγυητικής και δείχνουν να μην ανησυχούν.

Και μας αφήνουν να διαπιστώσουμε στη συνέχεια, πώς θα καταλήξει το όλο θέμα.

Να δούμε, λοιπόν…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top