- Bluearena - https://bluearena.gr -

4Χ4 οι “κυανόλευκοι” Έφηβοι (pics)

Με το βλέμμα στραμμένο στον Τίτλο!

Η εφηβική ομάδα του Ηρακλή μας για τέταρτη συνεχόμενη μέρα εδωσε μάχη και πήρε ακόμα μια πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας με 3-0 του Ικάρου Εδέσσης παίρνοντας άνετα την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ 3-0 (25-19, 25-17, 25-19)

Ο προπονητής του εφηβικού Λάμπης Μπαμπαλιούτας μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε τα εξής : Και σήμερα ήταν ένα 3-0 πιο αγχωμένο θα έλεγα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Τα σετ κοντά στο 18 – 19 ήταν φυσιολογικό αυτό. Η Έδεσσα έπαιξε πολύ καλά και συγχαρητήρια. Ήταν λίγο κουρασμένα τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο να δώσεις τέσσερα παιχνίδια συνεχόμενα και το καταλαβαίνω. Ο στόχος όμως επιτευχθεί, θα πάρουν δύο μέρες ρεπό και από Τετάρτη θα μπούμε δυνατά, φυσικά θα δούμε και ποιοι θα είναι στο final 4 για να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένοι.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης είπε : Ένα ακόμα τουρνουά έλαβε τέλος αισιόδοξα. Κερδίσαμε τον τέταρτο αγώνα, τον πιο σημαντικό και ίσως για μένα τον πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό. Καταφέραμε και πετύχαμε τον δεύτερο μας στόχο να πάρουμε την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το κεφάλι κάτω, προπόνηση και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Ο Άγγελος Στεφανίδης δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την νίκη. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου που παίξαμε πολυ καλά και τις τέσσερις μέρες μέσα στο Κατσάνειο. Υπήρχε η κούραση, κάποιοι τραυματισμοί αλλά μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε πολύ καλά σε όλο αυτό. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και ένα μπράβο σε όλη την ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης με την σειρά του δήλωσε : Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά, αντιμετωπίσαμε τέσσερις πάρα πολύ καλές ομάδες. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στον στόχο τους και κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο, τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα χωρίς να χάσουν σετ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή Λάμπη Μπαμπαλιούτα. Το έχω ξαναπεί ότι αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από το 2015. Αυτά τα παιδιά είναι τέσσερα χρόνια μαζί έχουν κατακτήσει τίτλους και έχουν κάνει το απίστευτο, το 41 σερί νικών. Τα προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού και τα δουλεύουμε. Κάποια από αυτά τα παιδιά όπως ήταν πέρυσι ο Μπουράκης και ο Τζιουμάκας θα πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα. Μας μένουν δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς για να πάμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Και οι τρεις ομάδες ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Πήγασος είναι καλές ομάδες αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα και θα σηκώσουν ξανά την κούπα.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court
Image may contain: one or more people, basketball court and indoor
Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court