“Πληρώστε αμέσως, γιατί δεν θα υπάρχετε!”…

Απίστευτη τοποθέτηση της πλευράς Λουκίνα στην εκδίκαση της υπόθεσης, με απαίτηση άμεσης καταβολής όλου του ποσού από πλευράς Ηρακλή, με το αιτιολογικό ότι σε λίγες μέρες η ΠΑΕ… δεν θα υπάρχει…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η γλαφυρή εξιστόρηση της δικαστικής διαδικασίας από την ιστοσελίδα footballleaguenews.gr, μας εξηγεί γιατί δεν πρέπει να “κολλάμε” σε πρόσωπα, που πέρασαν από την ομάδα:

Σε κλίμα έντασης η εκδίκαση του αιτήματος επιβολής ποινών του Γιάννη Λουκίνα κατά του Ηρακλή.

Το αίτημα επιβολής ποινών που έχει καταθέσει ο Γιάννης Λουκίνας κατά της νέας ΠΑΕ Ηρακλής συζητήθηκε την Τρίτη (05/03) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η ένταση για μία ακόμα φορά δεν έλειψε μεταξύ του νομικού εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Πάρη Ατλαμάζογου και αυτού της νέας ΠΑΕ, Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Μάλιστα, ο δεύτερος αντέδρασε όταν δεν του δόθηκε μεγαλύτερη προθεσμία πέραν των δύο ημερών για κατάθεση υπομνήματος και είπε: «Πάρτε μας το κεφάλι. Με κάτι τέτοιους δικηγόρους ο ποδοσφαιριστής δεν θα πάρει ευρώ, γιατί δεν θα υπάρχει ΠΑΕ».

Το FL News βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Η νέα ΠΑΕ είχε καταθέσει ανταίτηση, ώστε αν το αίτημα του Λουκίνα γίνει δεκτό να τον εξοφλήσει (83.000 ευρώ) σε 8 δόσεις. Ο Ατλαμάζογλου, όμως αρνήθηκε και μίλησε για τρεις δόσεις: «Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει ΠΑΕ του χρόνου. Το ομολόγησε και ο κύριος Καραντώνης σε συνέντευξη Τύπου και είπε ότι «αν δεν ηίνει ρύθμιση, δεν θα υπάρχουμε». Ακολούθως χαρακτήρισε «απόφαση – έκτρωμα» αυτή του Ντούσαν Περνίς, γιατί το σκεπτικό της έλεγε ότι έπρεπε η προσφυγή να κοινοποιηθεί και στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ και τόνισε ότι η αίτηση επιβολής ποινών έγινε με βάση τον Κ.Ι.Μ. και όχι τον κανονισμό αδειοδότησης.

Ο Χατζηιωάννου ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος Λουκίνα και υποστήριξε ότι δεν επιτρέπεται για την ίδια πράξη να υπάρξουν δύο ποινές. «Πρέπει να περιμένει την ποινή αδειοδότησης», είπε και σχολιάζοντας την άρνηση Ατλαμάζογλου για εξόφληση σε οκτώ δόσεις είπε: «Τότε να γίνουν οι δόσεις σε ένα μήνα, γιατί σε 10 ημέρες δεν θα υπάρχει Ηρακλής».

Ο δικηγόρος του Λουκίνα ακολούθως υποστήριξε ότι: «Η νέα ΠΑΕ λέει ότι δεν έχει σχέση με την παλιά, αλλά στα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές λένε ότι είναι καθολικοί διάδοχοι της παλιάς. Δεν σας τα προσκομίζω, γιατί κάποιοι είναι πελάτες μου και δεν θέλω να τύχουν αρνητικής μεταχείρισης». Επικαλέστηκε ακολούθως τις αποφάσεις για Φυτανίδη, Μπούρμπο, Βέμερ, Πέτριτς, όπου πουθενά δεν γίνεται επίκληση του κανονισμού αδειοδότησης. Ο Χατζηιωάννου αντέδρασε και επεσήμανε ότι ο κανονισμός αδειοδότησης άλλαξε στις 21/12/18, ενώ και οι αποφάσεις είναι προγενέστερες.

«Να τον προσκομίσουν, δεν λένε αλήθεια», είπε ο Ατλαμάζογλου και ο δικηγόρος του Ηρακλή απάντησε: «Όταν είχατε ομάδες άλλα λέγατε. Να προσκομίσει έστω ένα συμφωνητικό. Τον προκαλώ, γιατί δεν υπάρχει».

Πηγή: footballleaguenews.gr

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top