Δεύτερη νίκη για το Eφηβικό (pics)

Άλλη μία άνετη επικράτηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με 3-0 επικράτηση επί του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Ακαδημία, Βόλει

Την 2η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε σήμερα το εφηβικό τμήμα του Ηρακλή μας αυτή τη φορά κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Η ομάδα συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της, με τους αθλητές να παραμένουν αήττητοι, να δείχνουν σοβαρότητα και συνέπεια κοιτάζοντας προς τον μοναδικό τους στόχο την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα σετ 3-0 (25-13, 25-15, 25-21)

Ο προπονητής Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε : Και σήμερα τα παιδιά έκαναν αυτό που έπρεπε. Είχαμε πάλι δύο καλά σετ και ένα πιο χαλαρό που αυτό είναι φυσιολογικό. Καθ’ολη τη διάρκεια του αγώνα δοκιμάστηκαν όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος ότι και αύριο τα παιδιά θα κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν και θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στον νοκ άουτ αγώνα της κυριακής. Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα γιατί παίζω απέναντι στην πόλη που γεννήθηκα και έπαιξα βόλεϊ 15 χρόνια. Χαίρομαι που κρατάει αυτό το άθλημα και είναι πρώτο στην περιοχή. Όπως επίσης και ο αντίπαλος προπονητής είναι ο πρώτος προπονητής μου και αυτός που με έβαλε στον χώρο αυτό και τον ευχαριστώ. Για μένα ήταν ευχάριστο που έστω για τρία σετ ήμασταν αντίπαλοι.

Ο Παναγιώτης Βαρβεσιώτης είπε : Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς που κερδίζουμε. Στην αρχή παίξαμε αρκετά καλά όμως στη συνέχεια χαλαρωσαμε λίγο. Ο κόουτς έκανε κάποιες δοκιμές για να έχουμε εναλλαγές. Η Σκύδρα έπαιξε κι αυτή πολύ καλά και συγχαρητήρια στα παιδιά που έφτασαν μέχρι εδώ. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και υπάρχει μια σωστή ροή. Αύριο παίζουμε με την Λαμία και την Κυριακή τον νοκ άουτ αγώνα που θα καθορίσει αν θα περάσουμε στην τελευταία φάση του Πανελληνίου που είναι και ο κυριότερος στόχος μας.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης δήλωσε : Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και σε όλα τα παιδιά που καταφέραμε ακόμα μια νίκη. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και από την αρχή ήμασταν σοβαροί. Συνεχίζουμε δυνατά και αύριο αλλά και την κυριακη στο τελικό για να πάρουμε την πρόκριση.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court



Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court
Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court
Image may contain: one or more people, people playing sports, basketball court and indoor

Σχετικά Άρθρα

Βόλεϊ – Κ21: Το πρόγραμμα προημιτελικής και ημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Βόλει

Back to Top