Άνετη νίκη του Εφηβικού στην πρεμιέρα

Νίκη με 3-0 επί της Πρέβεζας.

Ακαδημία, Βόλει

Περίπατος το σημερινό παιχνίδι για το εφηβικό μας τμήμα που επικράτησε με 3-0 της ΑΟ Πρέβεζας στο Κατσάνειο γυμναστήριο.

Με μοναδικό στόχο την τελική φάση το Πανελληνίο πρωτάθλημα, οι έφηβοι επέβαλαν την ανωτερότητά τους από τα πρώτα λεπτά και δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα.

Τα σετ 3-0 ( 25-14, 25-19, 25-8)

Ο προπονητής Λάμπης Μπαμπαλιούτας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε : Ήταν μια καλή αρχή. Ξερουμε ότι είμαστε το φαβορί στη συνέχεια πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα τρία τα παιχνίδια και το πιο σημαντικό για μένα είναι την Κυριακή ο νοκ άουτ αγώνας. Σήμερα τα παιδιά εκτός του δεύτερου σετ που χαλαρωσαν έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Μπήκαν όλα τα παιδιά μέσα χρειάζεται να είναι όλοι έτοιμοι. Πήγαν όλα καλά σήμερα και συνεχίζουμε αύριο.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης είπε : Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την σημερινή νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το θετικό αποτέλεσμα 3-0, συνεχίζουμε έτσι όπως είμαστε, δυνατά για τρία ακόμα παιχνίδια μέχρι την τελική μας φάση το Πανελλήνιο.

Ο Δημήτρης Μούχλιας δήλωσε : Ήμασταν σοβαροί και παίξαμε καλά. Από την αρχή γνωρίζαμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και συνεχίζουμε.

Σχετικά Άρθρα

Βόλεϊ – Κ21: Το πρόγραμμα προημιτελικής και ημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Βόλει

Back to Top