Σε αναζήτηση φόρμουλας για την αποτροπή του κινδύνου

Επιδιώκεται η λύση, πριν επιβληθεί ποινή για το θέμα της εγγυητικής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι απολύτως φυσικό στη Μίκρα να είναι ανάστατοι μπροστά στο ενδεχόμενο, να πληρώσει πανάκριβα η ομάδα και η ΠΑΕ την απουσία ακολουθίας μεταξύ λόγων και έργων της κυβέρνησης στον τομέα της θεσμικής προστασίας των οικονομικών δεδομένων της.

Η απειλή της ΕΕΑ είναι τεράστια και απολύτως άμεση, με συνέπεια οι διοικούντες να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους και συναρμόδιους φορείς, αλλά και το υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου να εξευρεθεί μια φόρμουλα αποτροπής του διαγραφόμενου κινδύνου.

Είναι δεδομένο, ότι με μπλοκαρισμένο τον τραπεζικό λογαριασμό της, η ΠΑΕ αδυνατεί να εκδώσει εγγυητική τραπέζης και κατά συνέπεια εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια.

Σε πρώτη φάση επιδιώκεται είτε να περάσει, τις αμέσως προσεχείς μέρες, η σχετική τροπολογία, ερχόμενη στη Βουλή – πιθανόν – ως αποτέλεσμα πρωτοβουλίας βουλευτών, ή να παγώσει η διαδικασία επιβολής ποινής για το θέμα της εγγυητικής.

Σε κάθε περίπτωση, εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα και στον Ηρακλή παρακολουθούν στενά το όλο ζήτημα, ευελπιστώντας ότι θα αποφευχθεί – τελικά – το μοιραίο…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top