«Σεντόνι», γκολ και… ταμείo!

Ημέρα… Champions League η Τρίτη και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Δύο αναμετρήσεις έχουμε απόψε και πάμε και στις δύο με τα γκολ για να πληρωθούμε.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Ντόρτμουντ – Τότεναμ

 

Καλείται να κάνει απόψε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Champions League η Ντόρτμουντ. Ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο Λονδίνο και απόψε θα πρέπει να κάνει το… αδιανόητο για να μπορέσει να συνεχίσει στη διοργάνωση. Την ίδια ώρα βέβαια, βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ηττήθηκε 2-1 από την Άουγκσμπουργκ στο πρωτάθλημα και η Μπάγερν την έπιασε στην κορυφή. Από την άλλη, η Τότεναμ καλείται απλά να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου ματς απόψε. Στο πρωτάθλημα, οι «σπερς» έρχονται από το 1-1 στο ντέρμπι μίσους με την Άρσεναλ. Είναι δεδομένο απόψε πως θα δούμε γκολ. Οι Γερμανοί θα ψάξουν από την αρχή τα γκολ και για αυτό έχει λογική να πάμε με το combo του αμφίσκορου με το over 2.5.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ

 

Έχει ρίξει το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τον πρώτο λόγο απόψε, αφού είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 στο Άμστερνταμ. Δεν έχει ψυχολογία ωστόσο, αφού έρχεται από δύο κολλητές ήττες από τη Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η αλήθεια πάντως είναι πως οι «μερένχες» δεν είχαν κακή εικόνα σε κανένα από τα δύο ματς. Από την άλλη, οι Ολλανδοί πάνε ξεκούραστοι απόψε στο «Μπερναμπέου». Δεν αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο και ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 της Φέγενορντ. Έχουν δύσκολο έργο απόψε, αλλά αν πετύχουν ένα γκολ, όλα αλλάζουν. Δεν έχουν άγχος οι Ολλανδοί και από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο Σέρχιο Ράμος, αξίζει να ρισκάρουμε με το ασιατικό +0,75 των φιλοξενούμενων.

 

Στο Foxbet.gr θα βρεις όσα χρειάζεται να ξέρεις για την goalbet

Σχετικά Άρθρα

Back to Top