Κυνήγι βαθμών, για την αποφυγή της απόλυτης καταστροφής

Μόνο αδιάφορος δεν είναι ο Ηρακλής στη συνέχεια του πρωταθλήματος…

Αυτό, το οποίο βιώνει σε αγωνιστικό επίπεδο, σε αυτή τη φάση της πορείας του, ο Ηρακλής, αποτελεί λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Λογικότατη εξέλιξη της κάκιστης αγωνιστικής απόδοσης και των εξίσου κάκιστων αποτελεσμάτων, που η πρώτη συνεπάγεται.

Η συνέπεια, λοιπόν, όλης αυτής της αλγεινής – για την ομάδα και τον κόσμο της – κατάστασης φέρνει τους «κυανόλευκους» από το κυνήγι της διάκρισης, στο αντίστοιχο της αποφυγής της καταστροφής.

Για όσους δεν το έχουν ακόμη αντιληφθεί και ζουν στον κόσμο της… θλίψης από την απώλεια της ανόδου, η αλυσίδα των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, στην οποία προστίθενται αγωνιστική με την αγωνιστική καινούριοι κρίκοι, οδηγεί τον Ημίθεο σε μία μάχη αποφυγής των βαθμολογικών περιπετειών.

Με την εικόνα αδυναμίας να έχει παγιωθεί από πλευράς του αγωνιστικού συνόλου του Μανουέλ Ρόκα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι «κυανόλευκοι» δεν θα «μπλέξουν» ακόμη και σε σενάρια απόλυτης καταστροφής.

Ο Ηρακλής, λοιπόν, από εδώ και πέρα, είναι απολύτως ενδιαφερόμενος για τη συγκομιδή βαθμών, καθώς ο νέος (εξευτελιστικός για το όνομα του Συλλόγου) στόχος είναι σαφής και απολύτως επιτακτικός.

Και η ανάγκη εξασφάλισης βαθμών δεν προσφέρει τη δυνατότητα «επιλογής» αγώνων, όσο δύσκολοι κι αν φαντάζουν αυτοί, όπως ο επικείμενος στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, έστω κι αν πρόκειται για εκτός έδρας αναμέτρηση με τη σταθερά δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top