Ρόκα: “Χωρίς το γκολ, δεν υπάρχει νίκη…”

Είχε – και πάλι – πολλά να πει ο Ισπανός τεχνικός του Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα του Καυτανζογλείου, ο Μανουέλ Ρόκα:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, είπαμε ότι θέλουμε την αγάπη του κόσμου και αυτός μας στήριξε. 

Έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται στο τέλος, ο κόσμος ήταν κύριος και δούλεψε σαν 12ος παίκτης, αυτό είναι κάτι εξαιρετικό κάνει μεγάλη την ομάδα.

Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Εγώ δεν μπορώ να βάλω γκολ, εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι η ομάδα να φτιάχνει ευκαιρίες. Οι παίκτες δίνουν το 100% αλλά το γκολ είναι μια λεπτή ισορροπία.

Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά αλλά το γκολ είναι θέμα ποιότητας και ψυχολογίας. Η ομάδες χρειάζονται υπομονή η Παναχαϊκή είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έχει δείξει υπομονή τρία χρόνια. Βεβαίως ο Ηρακλής δεν μπορεί να έχει τόση υπομονή όσο η Παναχαϊκή.

Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο που βοήθησε, στο τέλος έχουν δίκιο αλλά μπράβο τους που περίμεναν μέχρι το τέλος για να φωνάξουν».

Για τις περιορισμένες ευκαιρίες:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες βγάλαμε καλές συνεργασίες, ο τερματοφύλακας έδιωξε με τα δάχτυλα πριν πάρει την κεφαλιά ο Παυλίδης. Αλλά στη Football League είναι δύσκολα τα πράγματα». 

Για τον Κλέιτον:

«Έχει πολύ ποιότητα. Αν βάλω μόνο δυναμικούς παίκτες, τότε θα χάσουμε από ποιότητα η ομάδα θέλει να έχει ένα καλό μείγμα».

Για τις συζητήσεις που υπήρχαν με άλλο προπονητή:

«Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα, ο πρόεδρος έχει αναλάβει τα χρέη και έχει βάλει στην πλάτη του τα προβλήματα. Εγώ τον σέβομαι».

Για τον σχηματισμό με τους τρεις στην άμυνα:

«Εγώ βλέπω πως νιώθει η ομάδα, όταν ήρθα εδώ πήγαινε καλά ο Περόνε σκόραρε και ήμασταν καλά. Με τους τρεις αμυντικούς  μπορείς να βάλεις ποιοτικούς παίκτες μπροστά από το κέντρο, εκεί που παίζεται το παιχνίδι και για αυτό μου αρέσει αυτό το σύστημα». 

Για τη συνέχεια:

«Θα παλέψουμε κάθε ματς μέχρι το τέλος, ο στόχος θα βρεθεί. Αλλά όποιος δεν τα δίνει όλα για την ομάδα, δεν αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα».

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top