«Άσφαιρος» και χωρίς φαντασία, κόλλησε στο «μηδέν»…

Μακριά από το γκολ ο προβλέψιμος Ηρακλής, έμεινε στο 0-0 με την Παναχαϊκή και χρειάστηκε την κλάση του Καχριμάν, για να αποφύγει τα χειρότερα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο ισόπαλο και στείρο 0-0 έμεινε κόντρα στην Παναχαϊκή ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο, εμφανίζοντας μια εικόνα, η οποία πείθει ότι δύσκολα -–υπό τις παρούσες συνθήκες – θα καταφέρει να φτάσει σε νίκη.

Χωρίς τον μοναδικό αποτελεσματικό και ποιοτικό επιθετικό του, τον Εμανουέλ Περόνε, στη σύνθεσή του και με τεράστιο θέμα στη δημιουργία παιχνιδιού, ο – χωρίς φαντασία και άκρως προβλέψιμος – Ηρακλής, μπόρεσε μόνο στο δεύτερο μέρος και προς το τέλος της αναμέτρησης να ενοχλήσει ουσιαστικά τους Πατρινούς.

Και απαιτήθηκε η επίδειξη κλάσης του Νταμίρ Καχριμάν στη φάση του 82΄, προκειμένου να αποφευχθούν τα ακόμη χειρότερα για τους «κυανολεύκους».

Η σταθερά αντιπαραγωγική εικόνα του «Γηραιού» καταδεικνύει ότι η ομάδα ούτε σε θεωρητικό επίπεδο δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος…

 

Οι στιγμές του αγώνα

29΄ Φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή για τον Ηρακλή και ευκαιρία για μια πρώτη απειλή, αλλά η εκτέλεση του Κλέιτον ήταν κακή και η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.

30΄ Μακρινό σου για Κυνηγόπουλο, μπλοκάρει ο Καχριμάν.

33΄ Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Πλέγα, ο Ζιαμπάρης κόβει με το κεφάλι σε κόρνερ, με τη μπάλα να φεύγει «ξυστά» από το αριστερό δοκάρι του Καχριμάν.

34΄ Σουτ Αργυρόπουλου, λίγο έξω από την εστία του Ηρακλή.

38΄ Σέντρα από Κουτρομάνο, δύσκολα την τελευταία στιγμή βγάζει ο Σούλης, πριν γίνουν απειλητικοί οι επιθετικοί του Ηρακλή.

39΄ Εκτέλεση φάουλ από Κλέιτον, γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι από Ντούνη, πρόλαβε ο Σούλης.

45΄+1΄ Σουτ του Κλέιτον από το ημικύκλιο, άουτ.

50΄ Μακρινό σουτ από Καζναφέρη, άουτ.

65΄ Ο Ηρακλής ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Ρόβα.

66΄ Κατά μέτωπο επίθεση Ντούνη και σουτ από το ημικύκλιο, άουτ.

77΄ Σουτ του Παυλίδη από κοντά, μετά από πάσα Ντούνη, μπλοκάρει ο Σούλης.

82΄ Μεγάλη επέμβαση από τον Καχριμάν, μετά από μπάσιμο του Κολ και σουτ από το πέναλτι του Μωραΐτη.

85΄ Δυνατό σουτ από Βιτλή λίγο έξω από την περιοχή, πάνω από τα δοκάρια.

89΄ Σουτ Παυλίδη από κοντά, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ δίπλα από το δεξί δοκάρι.

90΄ Σουτ Γιαννίτση μέσα από την περιοχή, αποκρούουν τα σώματα των αμυνομένων.

 

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης (79΄ Παναγιωτούδης), Μουνιόθ, Κουτρομάνος, Βιτλής, Καζναφέρης, Καθάριος (54΄ Μπορίκο), Ντούνης, Κλέιτον (61΄ Ρόβας), Παυλίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος (67΄ Κολ), Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Μπαστακός (57΄ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος (78΄ Κόβατσετς).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top