Ντερμπάρες «αιωνίων» και ταμείο με τα γκολ!

Κουπονάρα είναι αυτή του Σαββάτου! Πάρα πολλές επιλογές με μεγάλα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη. Κρατάμε εμείς δύο πονταρίσματα στα γκολ, στα ντέρμπι «αιωνίων» της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Λάτσιο – Ρόμα

 

Είχε καλή εικόνα η Λάτσιο στο πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Μίλαν, έμεινε όμως στο 0-0. Πάντως, νωρίτερα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πηγαίνει σχετικά ξεκούραστη στο σημερινό ντέρμπι μίσους. Δεν την παίρνει για απώλειες, αφού κινδυνεύει να απομακρυνθεί από την 4αδα. Την ίδια ώρα, η Ρόμα συνέχιζε το θετικό της σερί, επικρατώντας στην έδρα της Φροζινόνε με σκορ 3-2. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ μεσοβδόμαδα θα πάει στην Πορτογαλία για να υπερασπιστεί το 2-1 επί της Πόρτο. Προφανώς και το αποψινό ματς είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Περιμένουμε να δούμε γκολ και αξίζει το ρίσκο της επιλογής να σκοράρει ο Κολάροβ, όπως και στον πρώτο γύρο.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

 

Οι «αιώνιοι» του ισπανικού ποδοσφαίρου κοντράρονται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα. Το βράδυ της Τετάρτης η Ρεάλ γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα με σκορ 3-0 μέσα στο «Μπερναμπέου» στο Κύπελλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς οι «μερένχες» σπατάλησαν μοναδικές ευκαιρίες με το σκορ στο 1-0. Ζητούν «εκδίκηση» απόψε και ενώ μεσοβδόμαδα ακολουθεί η ρεβάνς με τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα, η «Μπάρτσα» με τη νίκη της Τετάρτης, έφτασε τις πέντε νίκες στις επτά τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της μισητής της αντιπάλου. Βρίσκεται στο +7 από τους υπόλοιπους και αν απόψε πετάξει βαθμούς, μπαίνει… φωτιά στη μάχη του τίτλου. Περιμένουμε τη Ρεάλ να τα δώσει όλα για να πάρει το αίμα της πίσω. Θα δούμε ανοιχτό ματς και η επιλογή μας είναι το συνδυαστικό του over 2.5 με το αμφίσκορο.

 

Στο Foxbet.gr θα βρεις περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος

Σχετικά Άρθρα

Back to Top