- Bluearena - https://bluearena.gr -

Χαμένοι στη… μετάφραση…

Τα σημαντικά – και, αν θέλετε τα σοβαρά και αληθινά – της συνέντευξης Τύπου των «τριών», αφορούσαν στις τοποθετήσεις του Στάθη Καραντώνη. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συνειδητά κρατά αποστάσεις από τα όσα διαδραματίζονται στη διοικητική Βαβέλ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το θέμα της θεσμικής προστασίας της εταιρείας και την προσπάθεια για αδειοδότηση.

Η δική του ενημέρωση, πράγματι άξιζε να αποτελεί μέρος δημόσιας τοποθέτησης της διοίκησης…

Από εκεί και πέρα, άξια αναφοράς και η παραδοχή του μεγαλομετόχου ότι επικρατεί απόλυτη έλλειψη οργάνωσης στον διοικητικό τομέα, γεγονός που εξέφρασε μέσα από την αφοπλιστική ατάκα «διοικητικά δεν υπάρχουμε»…

Από εκεί και πέρα, επιτρέψτε σε εμάς να μετασχηματίσουμε – έστω και ετεροχρονισμένα – σε χρήσιμη τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αφαιρώντας τις… «διπλωματικές τοποθετήσεις» και… «μεταφράζοντάς» τις σε σκληρές αλήθειες.

Τομ Παπαδόπουλος

Είπε: «Εμπιστεύομαι απολύτως τον Ηλία Θεοδωρίδη και τον θέλω δίπλα μου. Λάθος, το οποίο προκάλεσε η πίεση, που αισθάνθηκε, τα όσα συνέβησαν με Κέρκυρα».

Ήθελε να πει: «Μου είναι πολύτιμος, γιατί βάζει χρήματα και οφείλω να κάνω στα… στραβά μάτια».

 

Είπε: «Δεν υπήρξε θέμα Ρόκα. Αυτό το δημιούργησαν οι… δημοσιογράφοι».

Ήθελε να πει: «Φυσικά υπήρχε θέμα, εφόσον ο Ηλίας δεν ήθελε ούτε να ακούει για Ρόκα, αλλά δεν προχώρησε του Νίκου Παπαδόπουλου».

 

Είπε: «Με τον Νίκο Παπσδόπουλο μιλήσαμε για το… μέλλον, ώστε να έχουμε εναλλακτικές επιλογές…».

Ήθελε να πει: «Ήταν η ιδανική λύση για να αντικαταστήσουμε χωρίς τριβές τον Ρόκα, αλλά δεν μας βγήκε».

 

Είπε: «Λάθος μου που δεν ανέφερα ότι δεν είχε πληρωθεί ο Κλέιτον, επειδή ο ίδιος μου είχε ζητήσει να τακτοποιήσω πρώτα τους υπολοίπους».

Ήθελε να πει: «Λάθος, που ισχυρίστηκα  στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου ότι – εκείνη την περίοδο – δεν οφείλαμε ούτε σεντ στους ποδοσφαιριστές και εκείνοι αντέδρασαν μαζικά και ήταν έτοιμοι για απεργία».

 

Είπε: «Κατάλαβα τι εννοούσε με τις δηλώσεις του ο Φάνης Τουτζιάρης. Απλώς ήταν λάθος, όπως ειπώθηκαν. Είναι στενός συνεργάτης του Ηλία».

Ήθελε να πει: «Οφείλω να μην το σχολιάσω, γιατί είναι άνθρωπος εκείνου, που μου βάζει χρήματα. Φυσικά και ενοχλήθηκα, αλλά…».

 

Ηλίας Θεοδωρίδης

Είπε: «Δεν έχω κανένα θέμα με τον Ρόκα, ούτε έθεσα βέτο για να φύγει»

Ήθελε να πει: «Φυσικά έχω θέμα με τον Ρόκα, εφόσον του έκανα δύο φορές επίθεση στον αγώνα με την Κέρκυρα και φυσικά έθεσα βέτο και δεν πάτησα μια εβδομάδα στη Μίκρα, αλλά έλα που δεν μας «κάθισε» η περίπτωση Νίκου Παπαδόπουλου».

 

Είπε: «Ο Ρόκα είχε πλήρη γνώση και άποψη για όλες τις μεταγραφές».

Ήθελε να πει: «Φυσικά και δεν είχε άποψη για όλες τις μεταγραφές ο Ρόκα, ειδάλλως δεν θα έλεγε δημοσίως ότι είναι αδιανόητο να παίρνεις τόσους παίκτες στα μέσα της χρονιάς».

 

Είπε: «Απλώς, οι δηλώσεις του Φάνη έγιναν σε κακό… timing».

Ήθελε να πει: «Καλά τα είπε ο Φάνης, όμως – επί του παρόντος – ο Ρόκα – δυστυχώς – παραμένει…

 

Αυτά, εν συνόψει…