Β. Σπυρογιάννης: “Δεν λέω ποτέ όχι στον Ηρακλή”

Ο νέος γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναφέρεται στον ρόλο , που ανέλαβε.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης μίλησε στοι Metropolis 95,5:

«Ελπίζω η νέα θέση να αποδειχθεί χρήσιμη, οι υπηρεσίες μου να αποδειχθούν χρήσιμες. Είμαι έτοιμος για τα νέα καθήκοντά μου. Εχω την εμπειρία και με μεγάλη διαδρομή. Ημουν πολλά χρόνια στον Ηρακλή. Μία ζωή θα έλεγα. Ο χρόνος και η διαδρομή είναι συνυφασμένη με τη Μίκρα και τον σύλλογο.

 

Πρέπει όλοι να βάλουμε ένα χέρι προσπάθειας για να μπορέσει ο Ηρακλής να βρει τον προορισμό και τον δρόμο του ανάλογα με την ιστορία και τη διαδρομή του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Είναι αναγκαίο ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του. Θεωρώ ότι οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Θεοδωρίδης είναι άνθρωποι, τους οποίους χρειάζεται ο σύλλογος για να μπορέσει να ορθοποδήσει».

 

Για το πως προέκυψε η συμφωνία, απάντησε:

 

«Με πήραν οι συνεργάτες του κ. Παπαδόπουλου, αν δύναμαι να ανταποκριθώ, αν θέλω. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κι έχοντας υπηρετήσει τον σύλλογο από πολλές θέσεις. δεν θα μπορούσα να πω όχι».

 

Για τον Τάσο Κατσαμπή, τον οποίο διαδέχεται, επισήμανε.

 

«Εχω μία αρχή. Με τον Τάσο γνωριζόμαστε χρόνια. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Εκανε μεγάλη προσπάθεια, από πέρσι, όταν και ανέβηκε η ομάδα. Ωστόσο, δεν μου αρέσει να μιλώ για άλλους. Το έργο του θα κριθεί στη διαδρομή».

 

Τί χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής; «Ο Ηρακλής χρειάζεται βαθμούς. Αυτό είναι το σίγουρο. Πρέπει να βρει την ηρεμία της. Να συγκεντρωθούν άπαντες στο αγωνιστικό, ειδικά οι ποδοσφαιριστές, να κάνουν το καλύτερο και στη διαδρομή να λυθούν τα προβλήματα, διοικητικά θέματα, για να μπορέσει ο Ηρακλής να ορθοποδήσει και να βρει τον προορισμό του στο ελληνικό Πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top