Τομ: “Θέλω τον Ηλία στο πλευρό μου – Πράγματι, δεν υπάρχουμε διοικητικά…”

Θεοδωρίδης: “Ζητώ συγγνώμη για Ρόκα – Ήρθα να κάνω τον Ηρακλή μεγάλο”. Τομ: “Ποτέ δεν τέθηκε θέμα Ροκά… – Ο Κατσαμπής μας κρέμασε για να πάει αλλού…”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αν κανείς ήθελε να συνοψίσει τα κεντρικά σημεία της συνέντευξης Τύπου της “κυανόλευκης τριανδρίας”, θα μπορούσε να σταθεί στα εξής:

Ως προς τις τοποθετήσεις του Τομ Παπαδόπουλου:

“Εμπιστεύομαι και θέλω για πολλά χρόνια τον Ηλία Θεοδωρίδη δίπλα μου” – “Διοικητικά δεν υπάρχουμε, έχουμε προβλήματα οργάνωσης” – “Δεν ετέθη ποτέ θέμα Ρόκα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο μιλήσαμε για το… μέλλον” – “Ο Κατσαμπής μας “κρέμασε” για να πάει αλλού”…

Ως προς τις τοποθετήσεις του Ηλία Θεοδωρίδη:

“Ζητώ συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά μου προς τον Ρόκα” – “Ποτέ δεν έθεσα θέμα απομάκρυνσής του” – “Ήρθα για να κάνω τον Ηρακλή μεγάλο και πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι για τον κοινό σκοπό”…

Τέλος, ως προς τις τοποθετήσεις του Στάθη Καραντώνη:

“Αναμένουμε να περάσει η τροπολογία για τα χρέη, διαφορετικά θα τεθεί θέμα βιωσιμότητας της ΠΑΕ ακόμη για την τρέχουσα περίοδο…”.

Αναλυτικότατα, όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου των διοικούντων τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο:

Θεοδωρίδης: «Όλοι ενωμένοι – Ήρθα για να κάνω την ομάδα μεγάλη»

«Στην ομάδα μπήκα από 1η Νοεμβρίου. Κάναμε λάθη και εγώ το ίδιο, αλλά δώσαμε όλοι την ψυχή μας για αυτή την ομάδα. Είμαστε σε μια θέση. Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις από ορισμένους και θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν ήρθα να παίξω ή να κάνω χατίρια σε κανένα. Ήρθα για να κάνω αυτή την ομάδα μεγάλη».

Τομ: «Θέλω τον Ηλία δίπλα μου»

«Με τον Ηλία είμαστε μαζί. Ωστόσο είχαμε προβληματα με ορισμένα άτομα. Ξεκαθαρίζουμε αυτήν την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να αρχίσουμε από την αρχή. Ο Ηλίας είναι εδώ να με βοηθήσει τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο. Θέλω να είμαστε μαζί και τα επόμενα χρόνια. Θέλω να έχω άτομο που να εμπιστεύομαι στην Θεσσαλονίκη και αυτός είναι ο Ηλίας για το αγωνιστικό τμήμα αλλά και για την διοίκηση. Μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις».

«Οι δημοσιογράφοι δημιούργησαν το θέμα Ρόκα…»

«Είπατε ότι αποχωρεί ο προπονητής αλλά εμείς δεν είχαμε τέτοια πρόθεση.

Στον αγώνα με την Κέρκυρα έγινε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Ζητάμε συγνώμη από όλους και ο Ηλίας ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες και τον προπονητή. Είναι ανθρώπινο λάθος και το καταλάβαμε. Όλοι ζητάμε για ακόμα μια φορά συγνώμη .Δεν θα ξαναγίνει ποτέ.

Δεν είχαμε θέσει ποτέ θέμα προπονητή. Υπήρξαν δημοσιεύματα για αποχώρηση του Ρόκα, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τότε ζήτησα από τον Ηλία να κάνουμε μαζί μια συνέντευξη Τυπου για να δώσουμε απαντήσεις

Η ομάδα έχει προπονητή και είναι ο Ρόκα. Έφυγαν δυο προπονητές από την στιγμή που αναλάβαμε. Ο Βοσνιάδης, που κακώς έφυγε, ήταν καλός προπονητής αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά. Με τον Ελευθερόπουλο είχαμε αποτυχία. Ο Ρόκα έδεσε την ομάδα και τους παίκτες. Ελπίζουμε να τελειώσουμε την σεζόν με τον Ρόκα».

«Με τον Ν. Παπαδόπουλο μιλήσαμε για το… μέλλον»

«Πρέπει να έχω εναλλακτικές. Δεν μίλησα με τον Νίκο Παπαδόπουλο για να τον προσλάβω ήθελα απλά να εξετάσω κάποιες σκέψεις του για την επόμενη σεζόν. Έχουμε προπονητή και δεν μιλήσαμε για αυτό το θέμα. Θέλω όμως να είμαι προετοιμασμένος».

Θεοδωρίδης: «Ζητώ συγνώμη από όλους»

«Δεν ήταν σωστή η κίνησή μου και ζήτησα από όλους συγνώμη. Και για το πρεστίζ της ομάδας και για το δικό μου ήταν λάθος. Υπήρχε πίεση από την εικόνα της ομάδας. Θεωρώ ότι είναι λήξαν το συμβάν και συνεχίζουμε με τον Ρόκα. Υπήρχε πίεση από την εικόνα της ομάδας. Ο Ρόκα όταν συναντήθηκε μαζί μου για να αναλάβει την ομάδα, του μεταφέρθηκε ότι ο στόχος είναι μόνο η άνοδος. Έχουμε προβλήματα αλλά ο στόχος μας ήταν αυτός. Οι κουβέντες μου ήταν ξεκάθαρες: θέλαμε την 1η ή την 2η θέση. Δεν θέσαμε ζήτημα για να χτίσουμε μια ομάδα για την επόμενη σεζόν. Έχουμε μια άψογη συνεργασία και με τον ερχομό του πέτυχε συσπείρωση στην ομάδα και με την και μπορεσε να τη δέσει. Ο σχεδιασμός για του χρόνου είναι μια άλλη ιστορία. Όλες οι μεταγραφές έγιναν με την γνώση του Ρόκα, μαζί πήραμε τις αποφάσεις».

Τομ: «Να φύγει η γκρίνια από την ομάδα»

«Είμαστε μακριά από τον στόχο αλλά ακόμα προσπαθούμε. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος και δεύτερος στόχος να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά, ώστε να μπουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν. Τον Δεκέμβριο έφυγαν κάποια παιδιά που δεν έδωσαν την καρδιά τους στην ομάδα.  Με τις μεταγραφές ήμασταν αήττητοι για οκτώ παιχνίδια. Δεν προλάβαμε να πάρουμε κάποιον παίκτη στην επίθεση αν και κάναμε μεγάλη προσπάθεια..Η ομάδα έδεσε αλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε και βαθμούς

Υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα και  όπως βλέπετε ξεκαθαρίζουμε την κατάσταση. Έπρεπε να φύγει η γκρίνια μέσα από την ομάδα.

Οι μεταγραφές δεν έγιναν για να ρίξουμε το μπάτζετ, αλλά για να έρθουν παίκτες που θα ματώσουν τη φανέλα. Το μπάτζετ παραμένει υψηλό.

Για την νέα σεζόν θα χρειαστούμε πολλή δουλειά για αυτό θέλω και τον Ηλία κοντά μου. Ό,τι υποσχέθηκε το έκανε. Έχει το δικαίωμα να παίρνει και μόνος του αποφάσεις. Άτομα σαν τον Ηλία πρέπει να είναι κοντά στον Ηρακλή για να τον κάνουμε μεγάλο».

Θεοδωρίδης: «Ποτέ δεν έθεσα θέμα Ρόκα…»

«Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου ως παράγοντας. Ο σχεδιασμός της νέας περιόδου έχει σχέση και με την αναδιάρθρωση. Αν μείνω θα δώσω και την ψυχή μου για να φτάσουμε τον Ηρακλή στα παλιά δεδομένα.

Ποτέ δεν έθεσα θέμα Ρόκα και αποχώρησής του.

Οικονομικά βοηθάω την ομάδα και το έκανα και πέρσι. Βοηθούσα και την ομάδα και στις μεταγραφές που έγιναν με Μυροφορίδη. Δεν είμαι στην διοίκηση αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι».

Τομ: «Θέλω τον Ηλία στη διοίκηση, αλλά…»

«Από την αρχή είπα ότι ήθελα τον Ηλια στο Δ.Σ. Ανακοινώσαμε ότι μπήκε στη διοίκηση, αλλά για προσωπικούς του λόγους δεν έγινε. Μακάρι να μπει και τον περιμένουμε».

Καραντώνης: «Χωρίς την τροπολογία, πρόβλημα βιωσιμότητας»

«Υπάρχουν βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο από χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων 1.4 εκ. ευρώ. Επειδή αρκετοί ρωτάτε, θα ήθελα να σας πω ότι με την ανοχή της Πολιτείας συνεχίζουμε και δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στο θέμα αυτό. Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχει εγκριθεί το νέο νομοσχέδιο για ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο.

Το ευρύτερο θέμα έχει να κάνει με τους επιθετικούς πιστωτές της ΠΑΕ. Ξεκινήσαμε τη σύνταξη της αδειοδότησης. Ολοκληρώσαμε τα πρώτα δυο στάδια και απομένουν τα πιο σημαντικά. Όταν συζητούσαμε για την αδειοδότηση μας ήρθαν απαιτήσεις 17 νέων πιστωτών για σύνολο 72.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε κατατεθεί και είχε απορριφθεί. Τώρα θα κατατεθεί εκ νέου και περιμένουμε να περάσει.

Αν δεν προχωρήσει η τροπολογία και ψηφιστεί απο την ολομέλεια της Βουλής μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ίσως να έχουμε πρόβλημα ύπαρξης της ομάδας είτε φέτος είτε του χρόνου. Οι πιστωτές ζητούν περίπου δυο εκατομμυρια ευρω. Ο πρόεδρος έχει αναλάβει τα χρέη 1.4 εκ. ευρω για το δημόσιο και άλλες 400 χιλιάδες που ήταν βεβαιωμένα χρέη. Είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε με εξόφληση είτε με διακανονισμούς με τους επιθετικούς πιστωτές.

Η περίπτωση της χορηγίας έχει βαλτώσει. Υπήρξε πρόβλημα με την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ» και έπρεπε να αλλάξει το καταστατικό της. Υπάρχει μια περίπτωση με δυο εταιρίες και περιμένουμε τα καλά νέα.

Υπεύθυνος αδειοδδότησης λογιστικά  είναι το γραφείο του κ. Εκατού, με το οποίο συνεργαζόμαστε και νομικά ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου».

Θεοδωρίδης: «Δεν λαμβάνω διοικητικές αποφάσεις»

«Δεν παίρνω αποφάσεις σε διοικητικά θέματα, αλλά αποφασίζω μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Αν είχαμε άλλους επτά βαθμούς δεν θα συζητούσαμε. Κάναμε λάθη, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για τον κοινό στόχο μας».

Τομ: «Ο Φάνης μου έδωσε εξηγήσεις»

«Ο Φάνης μου εξήγησε πώς εννοούσε αυτά που είπε. Ήταν λάθος του, αλλά μου έδωσε να καταλάβω τη σκέψη του. Είναι κοντά στον Ηλία και ο Ηλίας τον εμπιστεύεται».

Θεοδωρίδης: «Κακό timing από Φάνη…»

«Ο Φάνης είναι συνεργάτης μου και τον εμπιστεύομαι. Η συγκεκριμένη τοποθέτησή του έγινε σε κακό timing…”.

Τομ: «Διοικητικά δεν υπάρχουμε…»

«Παραδέχομαι ότι δεν έχουμε διοικητική οργάνωση, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε και διαρκώς μας προκύπτουν και νέα. Διοικητικά δεν υπάρχουμε…

Του χρόνου, υπόσχομαι ότι θα έχουμε την καλύτερη οργάνωση.

Όμως έχουμε πληρωμένους τους παίκτες, ενώ άλλες ομάδες οφείλουν από τον Σεπτέμβριο.

Στο θέμα Κλέιτον ήταν λάθος μου η τοποθέτηση ότι είναι όλοι πληρωμένοι, αλλά ο ίδιος ο παίκτης μου ζήτησε να μην τον πληρώσω μέχρι να πληρώσω τους υπόλοιπους. Τώρα είναι όλοι τακτοποιημένοι».

Παρέμβαση Χατζηιωάννου

Στο σημείο αυτό ετέθη θέμα ασυμβίβαστου ως προς την παρουσία του νομικού Βαγγέλη Χατζηιωάννου, ταυτόχρονα σε Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου.

Ο ίδιος πήρε τον λόγο και εξήγησε ότι είναι σύνηθες οι νομικοί να εκπροσωπούν περισσότερες της μία ομάδας και ότι στη σύσκεψη μέτρων τάξης στον αγώνα της Πολίχνης εκπροσώπησε την άλλη πλευρά, αλλά βοήθησε στη σωστή κατεύθυνση, κάτι που επιβεβαίωσε (παίρνοντας τον λόγο) και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής.

«Μας βοηθάει πολύ ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου και μακάρι του χρόνου να τον έχουμε και στη διοίκηση», υπογράμμισε ο Τομ Παπαδόπουλος.

Τομ: «Μας «κρέμασε» ο Κατσαμπής για να πάει αλλού…»

«Ο Κατσαμπής προσέφερε στην ομάδα, αλλά με τη συμπεριφορά του μας «κρέμασε». Επέλεξε να εξαφανιστεί για δικούς του λόγους και θα δείτε σύντομα που έχει αποφασίσει να πάει…

Όσο για τον Τσιολακίδη, είναι καλό παιδί, αλλά ήταν ο π΄ρωτος που γκρίνιαζε και μετέφερε αυτό το κλίμα στην ομάδα…».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top