Κατσαμπής: “Να προσέχει όποιος μιλάει για μένα”

Εξοργισμένος από τις τοποθετήσεις του Τομ Παπαδόπουλου εις βάρος του ο Τάσος Κατσαμπής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τάσος Κατσαμπής μίλησε στο Metropolis 95,5:

«Ο κόσμος με ξέρει. Είμαι άνθρωπος που καταπίνω πολλά με την καλή έννοια μέσα μου τα κρατάω και δεν μιλάω. Είμαι τα τελευταία χρόνια στρατιώτης του Ηρακλή και μόνο το καλό της ομάδας θέλω. Έφυγα γιατί είχα κάποια θέματα. Είναι προσωπικά. Οταν ακούγεται το όνομά μου από ανθρώπους που είναι στον Ηρακλή και προσωπικά τίμησα 10 χρόνια τη φανέλα ο κ Παπαδόπουλος ήταν στις ΗΠΑ και δεν ξέρω αν ήξερε τι είναι ο Ηρακλής.

 

Όταν μιλάει για μένα να βάζει τη γλώσσα του στο μυαλό και μετά να μιλάει! Δεν έτρεχα σε πορείες, όλοι στα δύσκολα τον Τάσο φώναζαν. Η επιτυχία είναι όλων, όχι ενός. Είναι λίγα τα παπαγαλάκια που τα λένε.

 

Φτάνει να μιλάνε για τον Τάσο κάποιοι επειδή δεν μπορούν να τον πολεμήσουν βάζουν λέξεις στο στόμα μου. Να μου φέρει αποδείξεις που βρήκα ομάδα; Δεν το χωράει ο νους μου. Έγραφα στην ανακοίνωση ότι μια εβδομάδα πριν είχα ενημερώσει ότι σταματάω για τους δικούς μου λόγους. Όλα περνούσαν απο μένα. Είπα ότι θα τα δώσω όλα έτοιμα και ως το τέλος θα έχω αποχωρήσει. Μπορεί να μην το πιστέψανε. Όχι να ακούω ότι θα πηδήξω εγώ από το καράβι. Εγώ που ήμουν στο καράβι είχαμε μείνει λίγοι και οι άλλοι πήδηξαν;

 

Προκαλώ όλους να μου φέρουν την πρόταση. Είναι απίστευτο αυτό που ακούω. Είπα δε θα μιλήσω μην κάνω κακό στον Ηρακλή και γίνω “Κατίνα”. Αν ήθελα αναγνωρισιμότητα θα την κυνηγούσα. Ότι έπαιρνε ο γυμναστής έπαιρνα κι εγώ. Δεν είναι υποτιμητικό. Ο Τάσος πάντα ήταν πιο χαμηλά απ ολους για το καλό της ομάδας. Όχι να βγαίνει ο πρόεδρος να λέει ότι έφυγα. Δεν του έβγαινε. Πως γίνεται ο ένας πρόεδρος να λέει έφυγε και να δείτε που θα πάει και ο κ. Θεοδωρίδης να λέει με προσωπικούς του λόγους έφυγε ο Τάσος

 

Είναι άλλο θέμα οι δύο πόλοι. Θα το ξεκαθαρίσουμε άλλη φορά. Ότι έκανα το έκανα με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο σωματείο. Δεν κορόιδεψα κανέναν. Η τιμιότητα και καθαρότητα ενός ανθρώπου ενοχλεί».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top