Διλμπέρης: “Καταλληλότερος ο Ν. Παπαδόπουλος – Πρέπει να επιστρέψει ο Τάσος”

Ο βετεράνος της ομάδας και νυν κόουτς μίλησε για την κατάσταση, η οποία επικρατεί στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε στο Metropolis 95,5:

«Δεν είναι ευχάριστη η κατάσταση, αντίθετα είναι δυσάρεστη. Είχα τηνε υκαιρία να βιώσω για χρόνια πράγματα στον Ηρακλή. Είναι πολύ ιδιαίτερο κλαμπ ο Ηρακλής και ιδιαίτερη κουλτούρα και κόσμο που έχει απαιτήσεις. Εχει αποδειχθεί πως άνθρωποι που ήρθαν και είχαν τεχνοκρατική σκέψη και πολλά χρήματα απέτυχαν, όπως ο Ευάγγελος Μυτιληναίος.

 

Ο Ηρακλής είναι πολύ ιδιαίτερη ομάδα με βαριά ιστορία και δύσκολο κόσμο. Αν είσαι στον Ηρακλή πρέπει να είσαι προετοιμασμένος πως δύο φορές το χρόνο θα έρθει η κατακραυγή του κόσμου, θα έρθουν στο γήπεδο στα αποδυτήρια και θα σοιυ ζητήσουν να έχεις καλύτερη εμφάνιση, είναι κόσμος που έχει απαιτήσεις για καλύτερη ποιότητα ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή και λυπάμαι πολύ, αλλά ο μοναδικός που μπορούσε να εμπνεύσει όλους, ήταν ο Τάσος Κατσαμπής που δεν είναι αυτή τη στιγμή εκεί και έπρεπε να γίνουν πολλές προσπάθειες να μείνει.

 

Ξέρετε τη σχέση που έχω με τον Τάσο. Δεν έχουμε μιλήσει για τον Ηρακλή καθόλου και το είχαμε πει από την αρχή όταν έφυγα. Ότι λέω είναι καθαρά δική μου άποψη χωρίς να έχω καμία πληροφορία από τον Τάσο. Επρεπε ο Ηρακλής να προσεγγίσει αλλιώς την κατάσταση.

 

Το μόνο που μου είπε είναι ότι είναι πολύ κουρασμένος και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Ηρακλής έπαιξε μόνο ένα ματς καλά που ήταν πραγματική ομάδα, στο ματς με τα Γιάννενα στο Κύπελλο. Όλη αυτή η κατάσταση ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Ο Ηρακλής είναι μια ομα΄δα που ξέρουμε όλοι καλά ότι έχει αδικηθεί. Δεν μπορεί να αδικεί κόσμο. Αδικήθηκε κόσμος το καλοκαίρι, υπήρχαν άνθρωποι που ανεβασαν την ομάδα, πήγαν σε δύσκολες εποχές. Έφυγε άδικα ένας προπονητής που ήταν πετυχημένος. Ήρθε κι έφυγε κι άλλος.

 

Ο Ηρακλής δεν μπορεί να αδικεί κόσμο. Αδικείται αλλά δεν αδικεί. Αυτή είναι η κουλτούρα του. Όταν αδικεί, δημιουργούνται αυτές οι ανισορροπίες που βγαίνουν στο γήπεδο.

 

Ο Ηρακλής πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο που δεν θα έχει ποτέ αμυντικούς προσανατολισμους. Δεν ικανοποιθείται ο κόσμος. Όλο αυτό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα, υπήρχαν 2-3 πόλοι και άνθρωποι που διαβάλαν ο ένας τον άλλο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος διαβάλλει τον Τάσο Κατσαμπή. Δεν μπορεί κανένας. Είναι ένας άνθρωπος που μόνο προσέφερε σ’ αυτή την ομάδα.

 

Όλη αυτή η κατασταση είναι μια κατάσταση που πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ο μόνος που μπορεί να φέρει διαφορετική ισορροπία στην ομάδα γιατί έχει προσωπικότητα και ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Να γυρίσει και ο Τάσος να εμπνεύσουν τον κόσμο και τους παίκτες. Αν μπορεί να πει οτι χάθηκε το τρένο, να χτιστεί νέα ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top