Ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 για τον Θ. Δρακόπουλο

Ο Σύνδεσμος εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε τοποθετήσεις του προέδρου της ΚΑΕ, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, που εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10 έχει ως εξής:

«Τα τελευταία χρόνια που η κατάσταση στον ΗΡΑΚΛΗ σε όλα τα επίπεδα είναι τραγική έχουμε επιλέξει να σχολιάζουμε δημόσια ελάχιστα γεγονότα από αυτά που λαμβάνουν χώρα εντός της ομάδος και ο μοναδικός λόγος είναι ότι δεν θέλουμε να φορτώνουμε και άλλη μιζέρια και απογοήτευση στον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο του συλλόγου.

Ειδικά με έναν κόσμο που δεν έχουμε ασχοληθεί σχεδόν καθόλου είναι με αυτόν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου συνήθως χωρίς αντίλογο γράφονται τα μύρια όσα εναντίων του συνδέσμου μας είτε από έμμισθους υπαλλήλους συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος – εγκληματικής οργάνωσης είτε από ανθρώπους που απλά ψάχνουν να βρουν έναν εύκολο φταίχτη για όλα αυτά που περνά ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Θα συνεχίσουμε να μην ασχολούμαστε γιατί το ιντερνετ το μοναδικό που μπορεί να κάνει είναι να μετατρέψει τα μηδενικά σε νούμερα. Θα σταματήσουμε όμως να το ανεχόμαστε και να το προσπερνάμε σαν να μην συνέβη ποτέ όταν πρόκειται για ανθρώπους που εκπροσωπούν θεσμούς. Εκεί θα μας επιτρέψετε να διατυπώνουμε αντίλογο από εδω και στο εξής γιατί τελικά η γελοιότητα στον ΗΡΑΚΛΗ δεν έχει όριο.

Αναφερόμαστε στον χρηματοδότη του μπάσκετ, θ. δρακόπουλο, ο οποίος συνηθίζει να μας εκπλήσσει κάθε φορά και περισσότερο με αυτά που γράφει στο διαδίκτυο στο οποίο εμφανίζεται βέβαια μόνο όταν η ομάδα μπάσκετ πάει καλά. Σε μια χθεσινή του λοιπόν συνομιλία αναφέρει ότι είναι υπέρ της καλοπροαίρετης κριτικής καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα καταντούσε σαν τους αυτόνομους. Δεν θα σχολιάσουμε την άποψη που έχει ο συγκεκριμένος για το σύνδεσμο μας, άλλωστε μας είναι αδιάφορη. Αυτό που θα σχολιάσουμε είναι η υποκρισία στα λόγια του.

Δηλώνει υπέρ της διαφορετικής άποψης λοιπόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος αλλά εμείς έχουμε να παρατηρήσουμε ότι η συνεχιζόμενη επίθεση στο σύνδεσμο μας άρχισε από τότε που εμείς εκφράσαμε διαφορετική άποψη από αυτόν όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ στη συνέλευση του Κατσανείου το καλοκαίρι του 2017 με την οποία συντάχθηκε και η πλειοψηφία του κόσμου στη συνέχεια. Ενώ οι επιθέσεις του εντάθηκαν όταν διαφωνήσαμε και πάλι στη θέση που διατύπωσε δημόσια για να τεθεί ο ΓΣ σε εκκαθάριση.

Δεν ξέρουμε αν η μη επίτευξη συμφωνίας με τον εφοριακό πρόεδρο των αμπελοκήπων ήταν επιζήμια γι αυτόν και σε ποιό βαθμό, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι από εκείνη την ημέρα αλλά και μέχρι σήμερα δεν ασχοληθήκαμε ποτέ μαζί του σαν σύνδεσμος. Δεν μιλήσαμε ούτε καν μετά από εκείνες τις αλησμόνητες δηλώσεις στο πάντα φιλόξενο γι αυτόν metropolis όπου μας πληροφορούσε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι το χόμπι του και ότι η άνοδος της ομάδας δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν απαντήσαμε σε όλες τις γελοιότητες που έχει γράψει κατά καιρούς στο διαδίκτυο. Όποτε ας κάνει μια ενδοσκόπηση και ας αναλογιστεί μήπως αυτός δεν ανέχεται την αντίθετη άποψη και μήπως τελικά κατάντια είναι η φάση δρακόπουλου!!!

Όσο για τους συνοπαδούς μας, υπέρμαχους των ίσων αποστάσεων οι οποίοι θα σπεύσουν να σχολιάσουν λέγοντας το κλασσικό εικονογραφημένο «ένα τμήμα έχουμε να πηγαίνει καλά πάτε να το καταστρέψετε κι αυτό» θέλουμε να τους καθησυχάσουμε. Ξέρουμε πολύ καλά να διαχωρίζουμε την ομάδα, τη φανέλα, το σήμα ακόμα και τον ίδιο το θεσμό του προέδρου από πρόσωπα και αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ομάδα μας και να ζητάμε από αυτήν μόνο ένα πράγμα… την άνοδο!!!

Ελπίζουμε αυτά τα τρία χρόνια όπου επαναλαμβάνετε το ίδιο μονότονο σενάριο όπου ο ΗΡΑΚΛΗΣ διεκδικεί την άνοδο και στον τελευταίο ή στον πρότελευταιο αγώνα τη χαρίζει να έκαναν τη διοίκηση σοφότερη και όχι πλουσιότερη!»

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top