Στη Β΄ Φάση του Πρωταθλήματος Πόλο οι “κυανόλευκοι” Παίδες (vid)

Επιτυχής πορεία της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του ΓΣ Ηρακλής.

Ερασιτέχνης

Συνεχίζουν στη δεύτερη φάση οι παίδες μας στο πόλο
Με δύο νίκες και δύο ήττες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος παίδων, ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Εθνικό Κολυμβητήριο.
Ο έφορος της ομάδας πόλο του ΗΡΑΚΛΗ, κ.Παντελής Χατζηκυριακος ανέφερε: “Συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, περάσαμε στη δεύτερη φάση.Θα έχουμε μια ακόμη αξιοπρεπή εμφάνιση. Συνεχίζουμε ο κ. Ηλίας Πεγιαδης με τον βοηθό τον κ. Κελλυ είναι δίπλα στα παιδιά μας και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που στήριξαν την ομάδα. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα και μην ξεχνάτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εδώ”.
Αποτελέσματα:
ΗΡΑΚΛΗΣ- ΣΑΠΚ Νεάπολης 7-5
Άρης-ΗΡΑΚΛΗΣ 21-1
ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 31-1
ΗΡΑΚΛΗΣ-Ελλ.Κολεγιο 15-8
Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!?
#iraklis #iraklispolo

? Συνεχίζουν στη δεύτερη φάση οι παίδες μας στο πόλοΜε δύο νίκες και δύο ήττες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος παίδων, ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Εθνικό Κολυμβητήριο.Ο έφορος της ομάδας πόλο του ΗΡΑΚΛΗ, κ.Παντελής Χατζηκυριακος ανέφερε: "Συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, περάσαμε στη δεύτερη φάση.Θα έχουμε μια ακόμη αξιοπρεπή εμφάνιση. Συνεχίζουμε ο κ. Ηλίας Πεγιαδης με τον βοηθό τον κ. Κελλυ είναι δίπλα στα παιδιά μας και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που στήριξαν την ομάδα. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα και μην ξεχνάτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εδώ".Αποτελέσματα:ΗΡΑΚΛΗΣ- ΣΑΠΚ Νεάπολης 7-5Άρης-ΗΡΑΚΛΗΣ 21-1ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 31-1ΗΡΑΚΛΗΣ-Ελλ.Κολεγιο 15-8Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου.Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!?#iraklis #iraklispolo

Gepostet von Γ.Σ. Ηρακλής am Sonntag, 24. Februar 2019

 

Back to Top