- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με στόχο την πρώτη «δυνατή» φετινή νίκη (17:00)

Μετά από μία επιτυχημένη εβδομάδα, που περιελάμβανε την άνετη νίκη επί της ΑΕΚ και τη νίκη – πρόκριση στο Final 4 του κυπέλλου επί του Ροδίων Άθλησις στη Ρόδο, ο Ηρακλής τίθεται αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού, μέσα στην έδρα του αντιπάλου.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι εντελώς χαριστικά και καταχρηστικά αγωνίζονται στη φετινή Volley League, παρά τις τεράστιες οικονομικές αδυναμίες, που αντιμετώπισαν πριν την έναρξη της περιόδου, βρήκαν στην πορεία τρόπους και χρήμα να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, ιδίως εντός της έδρας τους.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη πραγματικά «δυνατή» νίκη στη φετινή Volley League, να βελτιώσουν περαιτέρω τη βαθμολογική θέση τους και να πιστοποιήσουν παράλληλα με τον πιο εμφατικό τρόπο την βελτίωση, που εμφανίζουν, μετά τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου.

Ο κόουτς του Ημίθεου, Γιάννης Ορφανός, σημείωσε για την αναμέτρηση αυτή:

«Έχουμε μία ακόμα δύσκολη αποστολή σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος. Έχουμε καλή ψυχολογία και περιμένω να παίξουμε ελεύθερα για να πάρουμε μία νίκη σε ένα ντέρμπι που θα κάνει και τη διαφορά στη βαθμολογία».

Όσο για την άλλη πλευρά, ο πολύπειρος κεντρικός των γηπεδούχων, Σωτήρης Πανταλέων, δήλωσε:

«Μετά την ήττα στο κύπελλο στρέφουμε και πάλι το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και εμείς θέλουμε να δείξουμε πως η ήττα αυτή ήταν μία κακή παρένθεση. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην 4αδα με το τέλος των πλέι οφ».

Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ηρακλής, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανελληνίου, θα αρχίσει στις 17:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα σας μεταφέρει, μέσω “live” ενημέρωσης την εξέλιξη της ροής της αναμέτρησης.