- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προύσαλης: “Μάχη για να περάσουμε στον τελικό”

Ο Κώστας Προύσαλης μίλησε στον Arena 89,4:

Για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ: «Ξέραμε ότι η ομάδα της Ρόδου είναι στην Α2, αλλά ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί. Ξέραμε ότι είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε και εμείς το κάναμε το ματς εύκολο. Η Ροδίων Άθλησις αποτελείται από παιδιά που πέρυσι και πρόπερσι αγωνίζονταν στην Α1 με εμπειρίες και ήθελε λίγο προσοχή. Παίξαμε αυτό που μπορούσαμε και κάναμε μία καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκός.
Ο στόχος μας ήταν να ξαναπάμε τον Ηρακλή βήμα-βήμα στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι το φάιναλ-φορ του κυπέλλου. Πηγαίνοντας συνεχώς στο φάιναλ-φορ, κάτι θα τσιμπήσεις».

– Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να δώσει και πάλι το παρών στον τελικό: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε για να φτάσουμε στον τελικό. Θέλω να υποσχεθώ στον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή ότι η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να τους κάνει υπερήφανους».

Για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία αρκετά καλή ομάδα, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές φέτος και έχουμε έρθει 3-2. Υπάρχουν αδύνατα σημεία που πρέπει να βρούμε και να τους χτυπήσουμε».

Για το αν θα υπάρχει κούραση από τα συνεχή ταξίδια: «Είμαστε επαγγελματίες αθλητές και δεν υπάρχει θέμα κούρασης. Όταν μπαίνεις σ’ έναν αγώνα και παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής, δεν υπάρχει θέμα κούρασης».