- Bluearena - https://bluearena.gr -

ΠΑΕ: “Πολύτιμος ο Θεοδωρίδης – Μακάρι να συνεχίσει…”

Σε ώρες Ηνωμένων Πολιτειών, όπως συνηθίζει, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε μια ανακοίνωση της οποίας ο σκοπός ακόμη δεν μπορεί να εντοπισθεί, καθώς σε λίγες ώρες επίκειται η συνάντηση Παπαδόπουλου – Θεοδωρίδη και τα επαινετικά λόγια για την παρουσία του δεύτερου στην ομάδα, μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν, κατόπιν του αποτελέσματός της, είτε αυτό ήταν θετικό είτε αρνητικό…

Η ανακοίνωση:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αθανάσιος (Τομ) Παπαδόπουλος αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι ο κύριος Ηλίας Θεοδωρίδης χαίρει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης του.
Ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά όλο αυτόν τον καιρό τη συνδρομή και βοήθεια του κυρίου Θεοδωρίδη τόσο στον οργανωτικό όσο και στον οικονομικό τομέα.
Ο κ. Παπαδόπουλος θεωρεί ότι για το καλό της ομάδας του Ηρακλή η παραμονή του κ. Θεοδωρίδη θα είναι σημαντική για το μέλλον της.
Εκτιμάται από τον κ. Παπαδόπουλο η αγάπη και η ολοκληρωτική αφοσίωση του κ. Θεοδωρίδη προς την ομάδα μας.
Τον θεωρεί απαραίτητο συνεργάτη και φίλο για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.
Ο κ. Παπαδόπουλος ελπίζει ότι με το τέλος της συνάντησής του με τον κ. Θεοδωρίδη θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν από κοινού στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ομάδας μας.