ΠΑΕ: «Πολύτιμος ο Θεοδωρίδης – Μακάρι να συνεχίσει…»

Ανακοίνωση του Τομ Παπαδόπουλου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Θεοδωρίδη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε ώρες Ηνωμένων Πολιτειών, όπως συνηθίζει, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε μια ανακοίνωση της οποίας ο σκοπός ακόμη δεν μπορεί να εντοπισθεί, καθώς σε λίγες ώρες επίκειται η συνάντηση Παπαδόπουλου – Θεοδωρίδη και τα επαινετικά λόγια για την παρουσία του δεύτερου στην ομάδα, μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν, κατόπιν του αποτελέσματός της, είτε αυτό ήταν θετικό είτε αρνητικό…

Η ανακοίνωση:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αθανάσιος (Τομ) Παπαδόπουλος αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι ο κύριος Ηλίας Θεοδωρίδης χαίρει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης του.
Ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά όλο αυτόν τον καιρό τη συνδρομή και βοήθεια του κυρίου Θεοδωρίδη τόσο στον οργανωτικό όσο και στον οικονομικό τομέα.
Ο κ. Παπαδόπουλος θεωρεί ότι για το καλό της ομάδας του Ηρακλή η παραμονή του κ. Θεοδωρίδη θα είναι σημαντική για το μέλλον της.
Εκτιμάται από τον κ. Παπαδόπουλο η αγάπη και η ολοκληρωτική αφοσίωση του κ. Θεοδωρίδη προς την ομάδα μας.
Τον θεωρεί απαραίτητο συνεργάτη και φίλο για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.
Ο κ. Παπαδόπουλος ελπίζει ότι με το τέλος της συνάντησής του με τον κ. Θεοδωρίδη θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν από κοινού στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ομάδας μας.

Σχετικά Άρθρα

Πατέλης: «Απαιτείται νοικοκύρεμα και πλάνο»

Ποδόσφαιρο

Back to Top