- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι «κόκκινες γραμμές» του Τομ

Μέχρι τώρα, στην υπόθεση Θεοδωρίδη, έχει καταστεί σαφές ότι η πλευρά του διοικητικού παράγοντα θέτει ως απόλυτη προϋπόθεση συνέχισης της παρουσίας του στην ομάδα την αποχώρηση του Μανουέλ Ρόκα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος, από τη δική του πλευρά, φέρεται αποφασισμένος να προσέλθει στη συνάντηση του Σαββάτου με τον διοικητικό συνεργάτη του, έχοντας να του θέσει με τη σειρά του σαφείς προϋποθέσεις.

Καταφθάνει απόψε στην Αθήνα, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στάθη Καραντώνη και αύριο αναμένεται να συναντηθεί με τον Ηλία Θεοδωρίδη επί εδάφους Θεσσαλονίκης.

Η διάθεσή του, αλλά και η πρόθεσή του εξακολουθούν να προτάσσουν την ανάγκη του συμβιβασμού στην όλη υπόθεση, όμως έχει ήδη χαράξει και τις δικές του «κόκκινες γραμμές» στη μεταξύ των δύο μερών συζήτηση.

Η πρώτη αφορά στην απόλυτη δέσμευση του Ηλία Θεοδωρίδη ότι θα εγκαταλείψει σε πλήρως νοοτροπίες και συμπεριφορές παρόμοιες με εκείνες, που εκδήλωσε την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο, στον αγώνα με την Κέρκυρα και τραυμάτισαν βάναυσα το κύρος του Συλλόγου, αλλά επέφεραν και τεράστιο πρόβλημα στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η δεύτερη αφορά στην άμεση παύση ενασχόλησης του Φάνη Τουτζιάρη με τον Ημίθεο, σε επίπεδο επίσημης παρουσίας του στη Μίκρα ή κοντά στην ομάδα, ως άμεσου συνεργάτη του Ηλία Θεοδωρίδη στη διοίκηση του αγωνιστικού τομέα. Αυτό, καθώς το (άκομψο, όπως και να το κάνουμε) δίλημμα, το οποίο έθεσε ο βετεράνος της ομάδας δημοσίως («ή ο αναλώσιμος Ρόκα ή ο Θεοδωρίδης, που βάζει χρήματα), κέντρισε καταλυτικά την αξιοπρέπεια του μεγαλομετόχου, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό και επόμενο…