- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ποντίκης: “Όλα ξεκινούν από την έλλειψη στρατηγικής και οργάνωσης”

Ο Νίκος Ποντίκης μίλησε στο Metropolis 95,5:

«Δεν είναι η στιγμή για τέτοιες διαμάχες. Δεν κάνει καλό στην εικόνα του συλλόγου, τόσο για εμάς, όσου και για τους έξω. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο την Κυριακή και δυστυχώς φαινόταν ότι θα υπάρξει κάποια έκρηξη. Δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα και καλούμαστε όλοι να το διαχειριστούμε. Εδώ υπάρχει μια διαφορά απόψεων με Θεοδωρίδη και Παπαδόπουλο και καλούνται να το λύσουν οι δυο άνθρωποι και να βρεθεί μία λύση. Η συνύπαρξη και των δυο δημιουργεί πρόβλημα.

Πρέπει να μπει μια στρατηγική και να οργανωθεί σωστά σε όλους τους τομείς για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Όταν δεν τα έχεις αυτά, έχεις και αυτά που γίνονται σήμερα. Όταν ένας άνθρωπος είναι παρορμητικός όπως τον κ. Θεοδωρίδη δεν βοηθάει την ομάδα. Και πιστεύω να κατάλαβε τι έγινε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

 

Πρέπει κάποια πράγματα να έχουν βάσει για να μπορείς να επιβάλλεις αυτό που θέλεις. Όταν δεν μπορείς και δεν έχεις την ίδια φιλοσοφία, τότε αποχωρείς. Ο μεγαλομέτοχος πρέπει να πάρει άμεσες αποφάσεις. Του λέω συνεχώς να έχουμε οργάνωση και προγραμματισμό και να ενημερώσουμε τον κόσμο τι κάνουμε εδώ. Για να προχωρήσεις πρέπει να έχεις ταύτιση απόψεων».