- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στην Ιεράπετρα, μέσω Ρόδου (19:30)

Αποφασισμένος να μην αφήσει την ευακιρία για τη συμμετοχή του σε ένα δεύτερο συνεχόμενο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδας (και σε ένα ακόμη στην ιστορία του) είναι ο Ηρακλής, ο οποίος καλείται να επικρατήσει σε νοκ άουτ αναμέτρηση της Ροδίων Άθλησις.

Οι Ροδίτες θα υποδεχθούν στην έδρα τους τους «κυανόλευκους» και διατηρώντας έμπειρα από το επίπεδο της Volley League στελέχη (Σακόγλου, Σαρικεΐσογλου, Ηλίας) και φιλοδοξούν να τους βάλουν τόσο δύσκολα, ώστε να είναι εκείνοι, οι οποίοι θα πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση του θεσμού, παρά την απόσταση της μιας κατηγορίας, που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Θερμή ατμόσφαιρα, μαζορέτες και κορεό στο «Ροδίων Παιδεία» 

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα θα συναντήσει ο «Γηραιός»΄σήμερα τοι απογευματόβραδο στο μικρής χωρητικότητας Κλειστό Γυμναστήριο «Ροδίων Παιδεία». Χαρακτηριστική και περιγραφικότατη είναι η ανακοίνωση του γηπεδούχου σωματείου:

«Η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις ευχαριστεί  το κοινό για τη μεγάλη ζήτηση  των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο το Ηρακλή. Με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή , θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους για τα ακόλουθα. Μετά την προπώληση των 200 εισιτηρίων και μια ημέρα πριν, η διοίκηση αποφάσισε να τοποθετηθούν επιπλέον 40 καρέκλες-θέσεις για άτομα που θα αποφασίσουν τελευταία στιγμή, να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Λόγω της μεγάλης ζήτησης θεωρούμε απαραίτητο να τηρηθούν αυστηρά οι αριθμοί θέσεων που υπάρχουν στα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Κατά την είσοδο των θεατών, το πρώτο μέρος του εισιτηρίου θα τοποθετηθεί αυτόματα σε μια κληρωτίδα . Στο τέλος του δεύτερου  σετ θα γίνει κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει την επίσημη επετειακή στολή της ομάδας μας . Μετά το πρώτο χορευτικό των μαζορετών σηκώνουμε όλοι μαζί για ένα λεπτό το χαρτόνι που θα βρίσκεται στις θέσεις, ώστε να σχηματιστεί το κορεό. Η ιστορία γράφτηκε, ελάτε  να τη ζήσουμε! Σας ευχαριστούμε».