- Bluearena - https://bluearena.gr -

Έρχονται και ξεκαθαρίζουν τα πάντα…

Το ιδανικό σενάριο – πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τον Ηρακλή και έπειτα για τον μεγαλομέτοχο – θα ήταν να μην είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν στον εξωαγωνισικό τομέα της αναμέτρησης με την Κέρκυρα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο.

Όλα αυτά, τα οποία πλήγωσαν και σε επίπεδο εξωαγωνιστικού γοήτρου την ήδη απαξιωμένη αγωνιστικά ομάδα και που υποβιβάζουν ανεπανόρθωτα την εικόνα της διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ.

Παράλληλα, το ιδανικό σενάριο για τον Τομ Παπαδόπουλο, από τη στιγμή κατά την οποία – κακώς, κάκιστα – συνέβησαν όσα συνέβησαν, θα είναι να κατορθώσει να «συμβιβάσει τα διεστώτα», όπως λένε και στη νομική επιστήμη. Να βρει δηλαδή μία φόρμουλα, με βάση την οποία και ο Ηλίας Θεοδωρίδης να παραμείνει μέλος της προσπάθειας του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και ο Μανουέλ Ρόκα να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του.

Αν και εφόσον δεν προκύψει κάποια κίνηση οριστικής αποχώρησης από πλευράς του Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος επιθυμούσε την αποχώρηση του προπονητή ήδη από το απόγευμα της Κυριακής και δυσφόρησε από τη στήριξη, που του προσέφερε η ιδιοκτησία της ΠΑΕ, τότε τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Το Σάββατο αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης, με τον πρόεδρο να επιχειρεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση σε μία κατάσταση, η οποία – προς το παρόν – φαντάζει αδιέξοδη.

Το ζητούμενο, βεβαίως, πάνω και πρώτα απ’ όλα, έχει να κάνει με το να είναι η λύση, η οποία – τελικώς – θα δοθεί εκείνη, που θα υπηρετεί απολύτως το συμφέρον του Ηρακλή.

Και αυτό αποτελεί απαίτηση όλων των Ηρακλειδέων, οι οποίοι παρακολουθούν πλήρως απογοητευμένοι τα συμβαίνοντα και προσδοκούν να μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση…