Επέστρεψε και διεκδικεί ευκαιρίες ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Ο 30χρονος διεθνής μέσος, έτοιμος για το εγχείρημα να αποδείξει ότι αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα…

Είναι από εκείνους, που “νιώθουν” πραγματικά από Ηρακλή. Μετά από 12 χρόνια αγωνίστηκε σε αγώνα πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας, με την οποία δέθηκε από μικρό παιδί και από της οποίας τα σπλάχνα ξεπήδησε ποδοσφαιρικά, ως ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά «προϊόντα» εκείνης της εξαιρετικής περιόδου της «κυανόλευκης» παραγωγικής διαδικασίας.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα και δείχνει δυνατός και ικανός να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά και να κερδίσει χώρο και χρόνο συμμετοχής στο φετινό project του Ηρακλή, όπου κι αν οδηγείται αυτό, όσον αφορά στον τομέα των στόχων.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος πρόλαβε να αγωνιστεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος , στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό στην Καλλιθέα και έκτοτε ένας εξαιρετικά βαρύς, όσο και δύσκολος τραυματισμός, ο οποίος απαίτησε μεγάλο διάστημα αποκατάστασης, τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πλέον – την υγεία του να έχει πρωτίστως – δείχνει να ικανός να αποτελέσει άλλη μία δυνατή επιλογή για τη μεσαία γραμμή στα πλάνα του Μανουέλ Ρόκα.

Ένα μήνα πριν συμπληρώσει τα 30 του, με τις αδιαμφισβήτητες ποδοσφαιρικές ικανότητες, οι οποίες ουδέποτε του έλειψαν, θα χρειαστεί τις ευκαιρίες για να αποδείξει ότι αποτελεί μονάδα σημαντική για τον Ηρακλή, από εδώ και πέρα.

Και εναπόκειται στον ίδιο το να αξιοποιήσει αποτελεσματικά αυτές τις ευκαιρίες…

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top