Γκολ στο Λονδίνο και το 2.05 της Ντόρτμουντ!

Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές με μεγάλα παιχνίδια στις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης. Εμείς διαλέγουμε μια επιλογή από Αγγλία και άλλη μία από Γερμανία, για να πληρωθούμε καλά.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Από σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ έρχεται η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με σκορ 2-1 της Μάλμε στη Σουηδία. Ασφαλώς όμως, στο μυαλό όλων στο Λονδίνο είναι ακόμα… νωπές οι μνήμες από το 6-0 από τη Σίτι και οι φήμες για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δίνουν και παίρνουν. Από την άλλη, η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως απομακρύνεται μετά το 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας. Αυτή πάντως ήταν η πρώτη ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους» με τον Σόλσκιερ στον πάγκο τους. Οι «μπλε» βλέπουν ως ευκαιρία για εξιλέωση το σημερινό ματς και θεωρούμε πως το ματς θα έχει ρυθμό. Πάμε με την επιλογή να δούμε γκολ. Over 2.5.

 

Νυρεμβέργη – Ντόρτμουντ

 

Στράβωσε με τη σέντρα το παιχνίδι στο Αννόβερο για τη Νυρεμβέργη και η ήττα με σκορ 2-0 ήρθε φυσιολογικά. Αυτό ήταν το 15ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τους Φράγκους, αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών και ο Κέλνερ αποτελεί παρελθόν. Στο σημερινό θα πάνε με υπηρεσιακό τον Μπόρις Σόμερς. Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ αδίκησε τον εαυτό της στο Λονδίνο και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από την Τότεναμ, με την προοπτική της πρόκρισης στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ να απομακρύνεται. Από γκέλα ολκής έρχεται και στο πρωτάθλημα, με την Χοφενχαϊμ να επιστρέφει από το 3-0 και να την κρατάει στο 3-3. Προφανώς θα είναι αυτοκτονία αν αφήσει βαθμούς στην έδρα της ουραγού. Έχει την ποιότητα να βρει τα γκολ και πάμε με την επιλογή η Μπορούσια να νικάει και στα δύο ημίχρονα.

 

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top