Δεν μπορεί…

Νέα ισοπαλία για τον Ηρακλή, που έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα και απέδειξε ότι δεν έχει προοπτικές για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε έναν αγώνα, στον οποίο χρειαζόταν τη νίκη και μόνο τη νίκη, ο Ηρακλής αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα, παραμένοντας πολύ μακριά από κάθε σκέψη διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

Μπορεί όλα να ξεκίνησαν θετικά για τους «κυανόλευκους» με το γκολ από πέναλτι του Περόνε στο 21΄, όμως ένα γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος του Κρητικού για τους φιλοξενούμενους, στάθηκε ικανό να αποδείξει την αδυναμία του Ημίθεου ως προς το να επανέλθει στη διεκδίκηση της νίκης και να πάρει το τόσο αναγκαίο για εκείνον τρίποντο.

Το ρίσκο με τον Περόνε δεν βγήκε, καθώς ο Αργεντινός εγκατέλειψε με υποτροπή στο τραύμα του από το ημίωρο, με τον Ηρακλή να είναι ουσιαστικά ακίνδυνος μετά την ισοφάριση και να μην μπορεί να οργανωθεί δημιουργικά, ώστε να φτάσει με επικίνδυνο τρόπο στα αντίπαλα καρέ.

Οι στιγμές του αγώνα

20΄ Πέναλτι για τον Ηρακλή. Φάση διαρκείας στα καρέ της Κέρκυρας, με τον Περόνε να γεμίζει και τον Ζιαμπάρη, που έχει μείνει μπροστά, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι, να δέχεται το κράτημα από τον Σιανδραβέλη.

21΄  ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Ο Περόνε εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και κάνει το 1-0.

24΄ Ο Κόντος από καλή θέση πλασάρει, αλλά το πλασέ του αποκρούεται από τον πεσμένο στο έδαφος Τουράμ και η μπάλα απομακρύνεται.

46΄ Γκολ για την Κέρκυρα. Η μπάλα στρώνεται λίγο έξω από την περιοχή στον Κρητικό, ο οποίος με μία «βολίδα» στέλνει τη μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Καχριμάν, κάνοντας το 1-1.

54΄ Ο Λινάρδος δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή, άουτ.

59΄ Γέμισμα του Μουνιόθ, κεφαλιά πάσα από τον Καθάριο στον επερχόμενο Κλέιτον, που μόνος προ του Κουτζαβασίλη δεν βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και το τερματοφύλακας της Κέρκυρας μπλοκάρει.

74΄ Εντυπωσιακή ενέργεια του Μπορίκο από τα δεξιά και σέντρα για τον Νιάμπουγιου, ο οποίος αστοχεί από κοντά.

85΄ Σουτ του Πασά από το ημικύκλιο της περιοχής, άουτ.

90΄ +3΄ Προσπάθεια από τον Νιαμπούγιου εντός περιοχής, απελπιστικά άστοχη.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ορφανίδης (75΄ Γ. Παπαδόπουλος), Καθάριος (70΄ Μπορίκο), Κωστούλας, Κλέιτον, Περόνε (30΄ Νιάμπουγιου).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Σιανδραβέλης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Κρητικός, Νίκιτς, Λινάρδος (77΄ Αποστολίδης), Κόντος (64΄Ζορμπάς), Τουράμ, Πασάς (90΄ +3΄ Θεοδωράκης).

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top